Mermaidjá ji neviděla už dlouho nikde,takže mě to dost zarazilo
VIP zjevy
Vono tomu nesvědčí ani ten makeup, centimetrová vrstva pudru eště nikomu neprospěla, natož ty černý linky... a pečlivě obtažená pusa už vůbec ne. Má ten makeup jak z dob socíku ![]()
Opakuje sa, už by mohla byť v tej nahote aj kreatívnejšia.
Censori je hnusná vyfetlá špína, člověk by se bál na ni sáhnout bez rukavic. Na tý fotce vypadá, že sprchu použila naposled na vánoce.
barbucha souhlasím, je strašně neapetitlich
Tohle taky stoji za to. Zas teda usetrej na jejich hadrech ![]()

Kokoska no jo, ale těch peněz za psychiatrické sezení ...
Koukám na ČT1 zcela náhodně na přenos z Mostu, moderuje to Šebrle a teda ![]()
Muž: on není tak starej. No prdky, 49. vypada tak na necelých 40 max. ![]()
continuity 49 je starej? ![]()
Kokoska no on na to pořádně nekoukal a myslel tím, že mu určitě není ani 40.
To i o dítěti řekneš jak je staré a myslíš tím, kolik mu je let.
milacka mohla by si třeba zkrátit rukavy
continuity já myslela spíš tu tvoji reakci
Muž: on není tak starej. No prdky, 49.
Kokoska ano ve smyslu je starší než si on myslel.
Ze by mu bylo 70 jsme si fakt nemysleli, spíš jsme nevěděli jestli 30 nebo 40. No tak jsme to netrefili.
milacka mohla by si třeba zkrátit rukavy
dobrý nápad, nechceš sa stať jej módnou poradkyňou? Veľa práce s ňou nebudeš mať.
continuity Pro mě je Šebrle hrozně asexuální, i když vypadá mladě. Stejná kategorie jako třeba Roman Vojtek :-).
999 Jojo a ještě jak se kluci rádi vystavujou (hlavně Šebrle), to je snad každé léto, že se někde odfotí nahatej u moře. Trapný, u chlapa zvlášť. Do toho se mu vede, že mu furt fotěj olizovačky někde s těma blondýnama. Jako on ten bulvární profil má fakt takovej blbečkovskej:-D. kdyby se nějak choval, byl by dobrej, zvlášt s ohledem na tu předchozí sportovní kariéru.
Karja já ho hrozně žrala, když ještě závodil, dokonce jsem měla plakát v pokojíčku (asi jediný za celé dětství kromě Dády
). Ale teď s tebou naprosto souhlasím.
Karja Přesně, blbečkovskej :-)
Evaeva Jojo, podělal si to, mohly jsme mít ty plakáty ještě!
Evaeva plakat jsem nemela, ale potkala jsem ho jednou cestou do skoly v metru a pusobil tam se svym kamaradem jako zjeveni, mysleno v dobrem, krasnej urostlej kluk, ale je to za doby jeho top kariery, jak se prezentuje nyni jde zcela mimo me..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje