letfenixa Mně se i to naše moc líbí, ale ne dohromady to triko a bunda.
VIP zjevy
999 ja s ni nikdy nemluvila, ale pochopila jsem, ze je to urcita forma povyseneho intelektualstvi, jak nad oblecenim tak nad tim, ze by ji do nej mel kecat nejakej blbej stylista. Tohle je super na Pavlovy, ktera is od ty Stepanky Pivcovy necha poradit a vysledek je skvelej, sle zaroven civilni, ze vidis ze ji necpou nekam kam nechce
haha, tohle sem si tajně myslela a říkala si, že sem určitě škarohlíd a cynik a nebudu to tu psát ![]()
999 ja s ni nikdy nemluvila, ale pochopila jsem, ze je to urcita forma povyseneho intelektualstvi, jak nad oblecenim tak nad tim, ze by ji do nej mel kecat nejakej blbej stylista. Tohle je super na Pavlovy, ktera is od ty Stepanky Pivcovy necha poradit a vysledek je skvelej, sle zaroven civilni, ze vidis ze ji necpou nekam kam nechce
Já si troufnu poněkud nesouhlasit.
V jejím případě nejde o "povýšené intelektuálství", ale spíš o tradiční postoj konzervativní a hluboce věřící ženy. Určitě nad tím oblečením poskládaným do barev naší a francouzské vlajky přemýšlela, nutnost reprezentovat pochopila (jinak by si odpustila tu rozmařilou pokrývku hlavy) a předpokládám, že kdyby četla všechny komentáře ke svému oděvu, tak jim nebude rozumět: má přece hezké šaty, decentní bílý kabátek, nevzala si tenisky, hlavu korunovala kloboučkem... To, že by měla platit někomu, kdo by jí radil, jak se obléknout (a cpal ji do modelů, které neodpovídají jejímu naturelu), je pro ni nepředstavitelné, povrchní a marnotratné.
Je to škoda, poněvadž by stačilo málo, aby rozkvetla a zároveň si uchovala určitou osobitost, ale věřím, že body, které ztratí svým zevnějškem, dožene při konverzaci. To nám už ale fotografie a filmové záběry nezprostředkují.
Fleur
Souhlas
A ještě k těm kalhotám... nikdy, nikdy, nikdy by pán neměl mít kalhoty visicí nad botama.
Vždy má přední část jakoby ležet na botě. Pravda, někdy to tedy ulítne a na botě leží celá nohavice, ale za mě lepší delší než na Havla ![]()
Tak ten druhej popis vyznívá eště hůř, zlatá povýšená intelektuálka
Fleur tak dobře, ale jako osoba reprezentující svou zemi by měla pochopit, že určitá příležitost vyžaduje určitý outfit. To pochopila i Babisova. Taky si k těmto příležitostem neoblekla ty její kycovite hadry, i když by odpovídaly jejímu naturelu.
Fleur no... vetou "To, že by měla platit někomu, kdo by jí radil, jak se obléknout (a cpal ji do modelů, které neodpovídají jejímu naturelu), je pro ni nepředstavitelné, povrchní a marnotratné." jsi povysene intelektualstvi docela pekne popsala :))))
ona je bohuzel v pozici, kde reprezentuje i svym zevnejskem a mela by se tomu prizpusobit. Myslim, ze ji by obecne prospely hlavne modernejsi bryle, modernejsi uces a nelpet na tech prisernejch maryjane botach, co furt nosi. Figuru ma dobrou, s tou nemusi chodit ke svadlene nebo do parizsky, aby vypadala sik.
razorblade souhlasím. I tenhle model by vypadal celkem ucházejícně, kdyby odhodila kloubouk, nějak si sepla vlasy, vyměnila brýle a vzala si lodičky.
razorblade Za "povýšené intelektuálství" opravdu považuji jiné projevy a chování, promiň.
Fleur Říkám si, že když je to tak strašně strašný, jestlipak si toho všimla i módní policie v zahraničí? Nebo z toho praskla žilka jen nejskvělejšímu módnímu guru Vaňkovi?
Já si nemůžu pomoct, ale mně i Fiala připadá vizáží jako takovej retro týpek a že jsou vlastně spolu hezky sladění. Žádný buranství v tom nevidím, jako buran se ve své bohorovnosti projevuje guru Vaněk.
Myslím, že to vyvolalo rozruch jen u nás. A rozhodně ta přehlídka více než 80 politických představitelů s manželkami a partnerkami nabízela roztodivnou podívanou; částečně to zřejmě způsobila absence nějakých protokolárních instrukcí ohledně očekávaného oděvu.
Zde kupříkladu islandský premiér s chotí:

Fleur to je vtipná fotka ![]()
Řvousenka Ja s tebou souhlasim. Nemyslim, ze je to tak "strasne strasny". Chapu, ze takovy retro look nemusi byt kazdeho salek caje, ale pripada mi, ze k ni se zrovna hodi. A neni na nem nic spolecensky nevhodneho. Na danou prilezitost mi prijde rozhodne lepsi nez to, co ma na sobe ta chot islandskeho premiera
EDITH4B To je
Emánek si přivedl nevěstu a jsou s rodičema na výletě
Fleuru těch Islanďanů je nejvíc zarážející, že on má oblek včetně kravaty a ona je volnočasová
Fleur Ti Islanďani jsou vtipní, to je jako by se s nimi fotila nějaká fanynka z davu. :-)
Garfie Přesně to mě taky napadlo
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje