VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 26. července 2024 12:02

Šebrle je mi taky strasně nesympatickej,do  skupiny řadím také Valentu a Hniličku.  Všem jsem fandila jako sportovcům, tedy Hniličku jsem nesnášela i jako aktivního sportovce - fňuknu. A ještě Nedvědové - oba, fotbalista i hokejista, ten mi přijde jako fakt slizkej. 

Vojtek se mi líbil ve Vyprávěj, ale pak nee. 

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 26. července 2024 12:14

Roman Vojtek se mi moc líbil jako Tony ve West Side Story. Ale to je strašně moc let, ještě měl dlouhý vlasy. Ale to bylo jen tou rolí. Jinak nic.

A když je řeč o Šebrlem. Tak ten mě nebral nikdy. Ale Tomáš Dvořák! Asi před loni jsem ho viděla v jednom podniku. A tam je to teda furt! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2024 12:58

notna mně se Dvořák líbil, až teď když trochu zestárl. Šebrle mi dřív byl sympatický i tím životem, ale jak se rozvedl, tak to s ním šlo celkově z kopce

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. července 2024 20:18

Pani Fialova tradicne dost hruza, ktery by pritom stacilo par detailu a bylo by to fajn. Ten potencial tam je, ale ona zas jak tetina... vedle Macronove, ktera si odpustila mini, to vynikne jeste vic...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2024 20:25

razorblade kdyby tetina. Mně to přijde jak oblečení na tématický večírek z Četnických humoresek

Offline Raduza
příspěvků moje polička 26. července 2024 20:29

@Evaeva jo, to jsi vystihla. 

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 26. července 2024 20:41
Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 26. července 2024 22:14

razorblade Je to hezká ženska, tohle musela vymyslet fakt dlouho, protože i každej jednotlivej kus je úplně hroznej:D Ta kabelka a boty, to musela vzít někde na půdě:D

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 26. července 2024 22:16

Fiala má v botách nějaký klínek, nebo co má s nártem?

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 26. července 2024 22:20

razorblade a ten oblek Fialy je taky děsný. Tyhle dlouhé nohavice, to je strašnej nešvar. Nemá tři stovky na odborné zkrácení?...

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 26. července 2024 22:24

Catherinne tak třeba kluk ještě vyroste

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 26. července 2024 23:05

RoSa ten už se bude akorát scvrkávat

Offline Tak Betty
5974 příspěvků moje polička 26. července 2024 23:09

Ty nohavice u chlapů jsou zapeklitý, i Macron je má stejně dlouhý.

A Fialový fascinator vůbec nesedí ke zbytku oblečení. Tam je všechno špatně. 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 27. července 2024 07:39
Reakce na Evaeva:

razorblade kdyby tetina. Mně to přijde jak oblečení na tématický večírek z Četnických humoresek

Tak to je přesný! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 27. července 2024 07:51

Tak Betty  Ty nohavice u chlapů jsou zapeklitý, i Macron je má stejně dlouhý.

Odhadnúť dĺžku pánskych nohavíc je často problém .Pokiaľ sa nosili široké, bolo to celkom jednoduché , ale pri užších  je problém s tým, že  šírka pri dolnom okraji drží nohavicu nad nártom, a celé to potom vyzerá, ako krátke , nech je tam tej látky koľkokoľvek . A keby sa celé to viaceré zvrásnenie odstránilo  skrátením, bude ta nohavicová rúra pri chôdzi vyskakovať hore . Skracovala som veľa pánskch nohavíc, ale je to vždy tak trochu lotéria. Nechám pánov  aj chodiť, nech to vidíme za pohybu, a skusmo popúšťam, či zaberám viackrát, vždy jednu nohu, aby sa videl ten rozdiel . Nakoniec vždy k niečomu dojdeme, a iba raz sa mi stalo, že sa pán vrátil aby sme to ešte o 1 cm skrátili . Na formálnych nohaviciach nejaké tie záhyby nad nártom proste musia ostať  . 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 27. července 2024 07:51

Ten vyraz Macronove jako by ty hadry komentoval. 

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. července 2024 08:55

Karja
Já tipuju, že to dlouho vymýšlela. To je přece francouzsky elegantní a très chic. (Akorát jak vypůjčené z fundusu Haló, haló nebo nějaké detektivky s Maigretem.)

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. července 2024 09:17

Já nevím, ale to fakt manželka premiéra nemá někoho kdo by ji byl napomocnej.  Vždyť je to pro ostudu.

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 27. července 2024 09:21

Jitka77 Nojo, má ty boty hodně klenutý. A třeba i proto nosí kalhoty dlouhé, aby pata u bot nebyla vysoká. 
Paní F. je jako tetička ze Saturnina 

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:31

Sweet Potato Plus mě napadlo včera ve sprsey jestli se nesnažila jako o naší trikoloru:D.