CatherinneHotová Bianca. Máme se na co těšit!
VIP zjevy
Taky mě napadla inspirace Biancou. No potěš bůh.
Catherinne já už jsem to párkrát viděla v našich končinách v metru, vždycky se leknu, že je holka nahatá ![]()
Nejlepší je ovšem ten Roden vzadu, jak na to čučí ![]()
Trochu se stydím, že jsem to udělala, ale nevím jak bych to popsala bez fotky...fakt tohle frčí? Krásná mladá holka co vypadá, že namá na sukni? A z pěti metrů vypadá, že namá ani na spoďáry?
Počkej, jak to, že nemá ani na spoďáry? Já vidím jen ty spoďáry ![]()
Samantha z pěti metrů je tušíš, ale nevidíš...
Catherinne Tady má aspoň spodní prádlo, ale viděla jsem vloni děvče a ta měla tak zaříznuto, že au. Ale otáčel se za ní každý.
Catherinne No potěš. A to ani nemluvím o těch mokrých okrajích, to by se snad Biance nestalo! ![]()
Catherinne taky jsem ted videla - telove a takove ty narasene, aby daly hezci zadek.
Catherinne Asi frčí, už jsem to viděla i cely v té béžové barvě. Nejdřív se si myslela, ze je dotyčná nahá.
Catherinne Tady má aspoň spodní prádlo, ale viděla jsem vloni děvče a ta měla tak zaříznuto, že au. Ale otáčel se za ní každý.
A to se počítá
.
Catherinne Frčí to strašně moc, už několikátý rok. Plus i vršek, který bych nazvala tělovou podprsenkou, ani ne sportovní, téže barvy. Mám problém nezírat.
Sweet Potato několikátý rok? Asi bych neměla chodit z práce tak pozdě domů, pak ani nevidím, co frčí ![]()
Lamicka Jo! A to mi teda hlava bere ještě o něco míň
Já jsem byla podobně v šoku, když loni v létě jedna ze studentek na praxi v naší firmě (korporát a open space office) dorazila do kanceláře ve stejných legínách (jen v černé barvě) a k tomu oplý crop top. A to měla tak o 15 kilo víc než slečna na fotce. Asi jsem stará konzerva.....nebo ne, prostě to nebylo ani hezké ani vhodné :-D
LadyMary mně striktní dresscode v práci nechybí, ale zjevně by nějaký nebyl na škodu, protože tílka se špagetovými ramínky a crop topy jsou mezi mladou generaci považovány za zcela vhodný oděv do kanceláře.
LadyMary my jsme mala ceska firma, ale posledni rok chodi vsichni na praxi - holky v leginach a kluci v teplakach
Makara taky široké vlající minisukenky. Dotyčná se rozvalí na židli a je jí vidět až do Afriky.
Kvůli podřízenému v kalhotách ke kolenům jsem dostala ceres, ale ženě v minisukni pod zadek se nikdo neodváží nic říct.
continuity Otázka co by se stalo kdybych podřízený dorazil v minisukni![]()
Mně už se kolegové v těch vedrech několikrát postěžovali jak to mají v těch kalhotách horší než my v sukni tak jsem jim poradila že mají prostě taky pořídit sukni však máme rovnoprávnost ne
rozarka Možná je oani F. jak teticka ze Saturnina, ale pani Macronová vypadá jak jeho matka. Přinejlepším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje