Nemůžu si pomoct, vždycky si vzpomenu na doktorku Ziru z Planety opic.
VIP zjevy
barbucha jo, to je trefné.
barbucha napodobne
barbucha zrovna jsem to chtela napsat. Pritom ty vycesany vlasy ji moc slusely.
stes
a já pořád, co mi připomíná![]()
stes
Jezis, musím si ten film znovu pustiť.
Mne príde, že by chcela aspon trochu vyzerať, že nie je pri ňom až tak stará, ale je to už take nasilu. Pritom je to pekná ženská
Zase sourozenci Ponerovi - k těm bych nešla ani kdyby mi platili. Prej oblek na míru (ženich)!
Ty kalhoty
A ten černej motýlek k tomu ![]()

barbucha no není to hezky,vůbec
Příšerný to je! Neseděj mu ani (s odpuštěním) v rozkroku (na to slušnej krejčí dbá)... a ty nohavice, to je hrůza děs!
barbucha Co jim provedl? ![]()
Nechápu jak získali takovou pověst, že k nim ti vip lidi choděj... dyk tady je všecko špatně! Nehledě na příšerný kalhoty - to vypasovaný sako mu nesluší, chtělo by to kratší a rovnou fazónu... rukávy moc dlouhý, že si musí vyhrnovat aby mu vůbec vykoukla manžeta... a motýlek i ty černý boty jsou jak pěst na voko. Chudák malej, ti mu dali ![]()
A ve vlasech má co?
stes to jediný je asi v pořádku, to bude nějaký okvětní lístek, co na ně hází.
Víš co, po spatření tohohle modelu už ho ani nelituju.
(A to mne různé úlety obvykle dost baví)

To mi přišlo žertovný ![]()
barbucha Ale některý věci maj Poneři pěkný, byla jsem na přehlídce, toto se ovšem nepovedlo prostě. No ale ta slavobrána, ta je děsná, škoda materiálu, žádná vzdušnost, ty hortenzie nejsou dobře takto u sebe.
kde miláček národa David Pastrňák uvítal své hosty v mainstream zamítajícím kompletu lehkého blazeru se strojovou madeirou, klasickou špičatou klopou, patkovými kapsami a lněných nohavic regular střihu.
Odvážná variace nepostrádá trendy vyznění v podobě průsvitnosti a je podpořena chic doplňky, brýlemi počínaje a kvalitními mokasíny konče. Až na délku nohavic jde o bezchybnou inspiraci k potlesku, kterou však daný muž musí umět vynést, dokazujíc, že hokejistovi neschází elementární módní instinkt.
![]()
(Ina T. v Blesku. Možná to patří spíš do jazykového vlákna)
Sweet Potato proc je kazdej ten kus obleceni vysklonovanej jak z jiny vety?
711990 Slovní průjem.
Zbytek toho skvostu je bohužel za paywallem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje