Jos to mi pripomnelo trenerku v jednom fitku, kam jsem chodila pred tehotenstvim. Ja mela tehdy cca 65 kilo, byla to moje zivotni forma. V te dobe jsem trikrat tydne chodila na power jogu a dvakrat na kruhac. Zadna bolava zada, zadna celulitida, velikost kalhot 38, saty a tricka 34/36. A ona tehdy zcela vazne prohlasila, ze bych mela nutne zhubnout aspon deset kilo, ale patnact by bylo lepsi. Ona byla takova ta drobna, o hlavu mensi jak ja, postava holcicky. Nechtela jsem radeji vedet, co tam rika starsim zenam s nadvahou, co tam prisly, aby se zacaly hybat.
VIP zjevy
continuity v krči vařili docela dobře a servírovali nám to na pokoj. Hlavně ta studená jídla byla fajn, cottage, smetanové sýry, jogurty, ovoce i zelenina. V neděli teda byla k snídani samozřejmě vánočka, ale po té náročné noci jsem si ji dala s chutí ![]()
Jos :DJezisi a to měla fakt vystudovanou medicínu?
Já vždycky říkám, bejt hubenej mladej nic není, člověk nikdy neví, jakých doroste rozměrů;-)
Karja tak, tak, moje máma ve 20 nosila sukně, do kterých jsem se v 15 beznadějně nevešla a to jsem nebyla rozhodně tlustá.
continuity máme stejnou mámu?![]()
Brala jsem rok kortikoidy a tak jako plízivě jsem přibrala 15 kg, obličej s Cushingem jak meloun, děs! Teď mám svoji obvyklou váhu, nemalou sice, ale cítím se fajn(79). A když si vzpomenu, že jsem na gymplu měla mindrak z toho, že mám 60 kg, bože, já byla blbá!!!
Evaeva Já jsem se málem rozbrečela, když mi jako první jídlo po porodu přinesli k snídani jahodovej jogurt a piškoty. Já toužila po chlebu a slaném pořádném jídle. Piškoty jsou v mým vesmíru něco, co jí jen malý děti a jogurty jím jen bílý, a už vůbec ne k snídani. Neberu to nijak špatně, na první jídla po operaci se musí pomalu a předpokládám, že většina lidí preferuje jogurty ovocný, takže je priorita, aby to vůbec snědli. Zbytek jídelníčku byl sice chutný, ale porce ani ne poloviční, než bych potřebovala. Spolubydlící jsem rozplakala martinskýma rohlíčkama, který jsem jí tam nechala jako záchranu před hladem.![]()
Len ja som mala v nočnom stolíku presnidavky a suché keksy rôzne, lebo raňajky po vizite, tj tak o pol 9, to nol vtip.
letfenixa my naštěstí měli snídani před vizitou, protože ta bývala jak to vyšlo, klidně i v půl desáté.
Len Potrefenáhusa Kdybyste viděly, jak vypadalo jídlo na šestinedělí při laktózové intoleranci, tentokrát jim řeknu, že jím všechno, a budu si k tomu zobat laktázu. Z těch jídel mi prostě bez náhrady bílkovin vynechali mléčnou složku, takže třeba k snídani jsem dostala rohlík, marmeládu a dětskou přesnídávku, takovou tu lacinou se spoustou cukru. Sladký i normálně skoro nejím, takže jsem to nedovedla ani celý sníst, navíc po tomhle jsem měla pořád hlad. Teď mám k tomu těhotenskou cukrovku, moc se těším na to, co mi zase naservírují ![]()
Len po prvním porodu bylo první jídlo krupicova kaše, do který bych normalne nestrcila lžíci, ale jak to bylo první jídlo po skoro 24 hodinách, vdechla jsem ji s chuti
mne spis zarazila podruhy ta diabeticka dieta, jednak toho bylo fakt celkem málo a jednak mi to přišlo i takový pichni jako rizni, místo porce brambor porce rejze, místo housky chleba a málo bílkovin
Já jsem oba své pobyty v porodnici přežila na vánočkách a bílé kávě, kterou normálně nepiju, ale v té porodnici mi strašně chutnala. Oboje bylo naštěstí volně k dispozici, protože vzhledem k tomu, že jsem tam prakticky nespala, bych při večeři v 5 bych asi umřela hlady.
Jo a první jídlo po porodu byla sekaná![]()
Kde se ve zjevech vzaly snídaně z porodnice???
Protože tlustý už došli
(leda bych sem dala mojí fotku, ale zas nejsem VIP, no)
barbucha a vychrtly nejsou?

Tak já jsem tohle našla na MP. Blby záběr jistě,ale taky asi čím dál tím hustejsi parochňa plus hrozný hadry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje