VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 13:49

Jos souhlas 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 15:41

monis 

Tak od toho má PR, aby zajišťoval styk s médii... asi s ním nebude řešit co si má vzít na sebe, že jo.

Ale ta wa. konverzace o orientaci, převlíkání a co jí vadí, se odehrála mezi ní a manželem, přece to tam citujou.

No, mohli mlčet oba dva, o tom žádná. Ona byla zjevně zhrzená, ani se moc nedivim... ale co teda předvádí teď on před soudem, ty citově vyděračský proslovy, to je taky na mě moc, zvlášť od chlapa. No, teda od chlapa...

Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 15:48

Ja se teda necitim zrovna "in", ale nejspis by mi nevadilo, kdyby muj muz byl drag queen. Pro me to je proste umelecka forma, v divadle se nosi vselijake kostymy. 

Spis by mi vadilo, ze neni po vecerech doma a vystupuje. Ale proto neziju s umelcem

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 16:01

Nijako zvlášť tú situáciu neprežívam, ale ako reakciu na to, čo píšete by ma zaujímalo, či  Kuchařová o tom „ koníčku “ Brzobohatého vedela vopred, teda pred svadbou ? 

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 16:07

monis Jen nesměle špitnu - před svatbou jí to nevadilo? Nebo slíbil, že kvůli ní přestane ? Bohajeho to je jak malý děcka. Mně celá ta jejich jakože utajovaná svatba, která se "nedopatřením" proflákla novinářům, a následující velké zmněny v příjmeních, aby se to asi dobře prodávalo, připadalo jako jedna velká snaha o vybudování obchodní značky, než upřímná láska, která má setrvat navěky. 
Co z toho zbylo, je k pláči.

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 16:08

Blanka Byla jsi rychlejší

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 22:12

barbucha

Ale nene. To bylo jinak. Přece nějak vloni se objevila ta ,,unikla,, církevní žaloba, kde Kuchařová zhrzele popisuje manželovy choutky a že je vlastně homosexuál. A vyjádřila se, že nic, že ona muzikant, že nechápe, jak se to ven dostalo. Tak ji zažaloval, že to udělala cíleně. A podle mě dobre, podle mě to vezme vítr z plachet těm, co očerňují lidi, spolupracují s bulvárem za cílem pomluvy a očernění. Ty jejich soukromé konverzace jsou asi jen nějaký doplněk ke svědectví, primárně se tam řeší spis, jak to Kuchařová všechno cpala Blesku. 

K tomu drag Queen u partnera jen můžu říct to, že nevím, jestli třeba rybařina je pro partnerku více vyhovující koníček...taky jsou ujetý. 

Já myslím, že je upjatá, že byla nasrana, že není podle jejího, pak byla nasrana, že na nic, Miss world se někdo vykašlal a už to jelo. 

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 01:06

Blanka Řvousenka To jsem si taky říkala, jestli to  nevedela než si jo vzala. Jestli ksem to pochopila správně, tak to o něm bylo známo. Neprevlikal se doma osamote.

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 07:26
Reakce na barbucha:

​Tak samozřejmě.

Jako reakci dávám trochu OT (nebo ne), je prý nějaký skotský šéfkuchař, který má pořad v televizi, teď na mě vyskočila fotka na Quoře. Ne že by se mí přímo líbil jako chlap, ale vypadá v tom sympaticky a uměřeně.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 09:04

Isca jo, tady je to prostě takový jako lidový včetně vizáže. Ten android je pro mně top nechuťaku.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 09:06

Isca jo, tady je to prostě takový jako lidový včetně vizáže. Ten android je pro mně top nechuťaku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 09:49

Když by přišel můj muž z čistý vody a řekl "já od teď  budu draq", tak by mě to asi minimálně překvapilo. Ale jestli znáte osobně nějaký umělce ... jak to rict, prostě ty lidi k tomu mají blízko, k různým formám umění, prezentace, experimentuji, dělají "divny" věci, zijou proste trochu jinak, než mainstream populace. Přijde mi to naprosto normální a pochopitelný, patří to k jejich životnímu stylu.  A přijde mi nefer od Kuchařové chtít, aby to nedělal, Respektive vlacet ho kvůli tomu mediama. 

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 10:53

stes No ale ty fotky pánů v pouzdrovkách a lodičkách, co dávala barbucha , byly jako reakce na to, když psala viktorka_od splavu , že si kolegové stěžovali ve vedru, že jsou znevýhodnění, s ona jim sdělila, že si taky můžou obléct sukni. Což bylo takové hodně úzký pojetí a záměrné posunutí obecného pojmu "muž v sukni". A i ty drag queen jsou ostatně taky trochu dost jiná kategorie, tam je zase ženskà stylizace se vším všudy.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 11:03

MP Meri souhlasím 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 11:30

Isca 

To je ale skotská sukně co má ten Ind, to je něco jinýho než klasická dámská (i když na Indovi v turbanu je to dost divný) 

Však ten kilt nosej hrdě i tak zarytě konzervativní chlapi jako (byl Philip) a Charles, ty nikdo z divnejch sklonů nepodezírá... o Seanu Connerym ani nemluvě!

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 11:54

Iscapromin,nerozumím co mi vlastně sdělujes. Muž v sukni jako součást historie národa a jiných bohulibech veci je ok, výše zmíněný člověk v jehlach se mi ekluje. Je jedno,jestli to byl jakože příklad,co mohou nosit...prostě ten chlap to nosí a není to normální. Ale ať si nosí třeba krinolinu,je mi to fuk,tak jako jiným můžou být fuk moje názory na toto. Ovšem pokud třeba OB priskotacil na večeři jako Rich....a nejen tam,tak se Kucharovy Gregor Brzobohatý  pomalu nedivím. Čím chci říct,že to mělo zůstat doma.

Offline Tak Betty
5974 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 12:49

Mě zaujalo,  že  princi Philipu  nelícuje na sukni kostka ve švu.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 12:55

Tak Betty mozna mu byl velkej a musel si ho zuzit:D 

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 12:58

Tak Betty to není šev, ale sklad

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 13:15
Reakce na Tak Betty:

Mě zaujalo,  že  princi Philipu  nelícuje na sukni kostka ve švu.

Ja to vidím tak, že sukňa je na boku iba zvlnená, je voľná, tvorí sa niečo ako malý sklad - a to naruší tú rovnú líniu. Pri dolnom okraji je vidno, že je to O.K.