Jos souhlas
VIP zjevy
Tak od toho má PR, aby zajišťoval styk s médii... asi s ním nebude řešit co si má vzít na sebe, že jo.
Ale ta wa. konverzace o orientaci, převlíkání a co jí vadí, se odehrála mezi ní a manželem, přece to tam citujou.
No, mohli mlčet oba dva, o tom žádná. Ona byla zjevně zhrzená, ani se moc nedivim... ale co teda předvádí teď on před soudem, ty citově vyděračský proslovy, to je taky na mě moc, zvlášť od chlapa. No, teda od chlapa... ![]()
Ja se teda necitim zrovna "in", ale nejspis by mi nevadilo, kdyby muj muz byl drag queen. Pro me to je proste umelecka forma, v divadle se nosi vselijake kostymy.
Spis by mi vadilo, ze neni po vecerech doma a vystupuje. Ale proto neziju s umelcem ![]()
Nijako zvlášť tú situáciu neprežívam, ale ako reakciu na to, čo píšete by ma zaujímalo, či Kuchařová o tom „ koníčku “ Brzobohatého vedela vopred, teda pred svadbou ?
monis Jen nesměle špitnu - před svatbou jí to nevadilo? Nebo slíbil, že kvůli ní přestane ? Bohajeho to je jak malý děcka. Mně celá ta jejich jakože utajovaná svatba, která se "nedopatřením" proflákla novinářům, a následující velké zmněny v příjmeních, aby se to asi dobře prodávalo, připadalo jako jedna velká snaha o vybudování obchodní značky, než upřímná láska, která má setrvat navěky.
Co z toho zbylo, je k pláči.
Blanka Byla jsi rychlejší![]()
Ale nene. To bylo jinak. Přece nějak vloni se objevila ta ,,unikla,, církevní žaloba, kde Kuchařová zhrzele popisuje manželovy choutky a že je vlastně homosexuál. A vyjádřila se, že nic, že ona muzikant, že nechápe, jak se to ven dostalo. Tak ji zažaloval, že to udělala cíleně. A podle mě dobre, podle mě to vezme vítr z plachet těm, co očerňují lidi, spolupracují s bulvárem za cílem pomluvy a očernění. Ty jejich soukromé konverzace jsou asi jen nějaký doplněk ke svědectví, primárně se tam řeší spis, jak to Kuchařová všechno cpala Blesku.
K tomu drag Queen u partnera jen můžu říct to, že nevím, jestli třeba rybařina je pro partnerku více vyhovující koníček...taky jsou ujetý.
Já myslím, že je upjatá, že byla nasrana, že není podle jejího, pak byla nasrana, že na nic, Miss world se někdo vykašlal a už to jelo.
Tak samozřejmě.
Jako reakci dávám trochu OT (nebo ne), je prý nějaký skotský šéfkuchař, který má pořad v televizi, teď na mě vyskočila fotka na Quoře. Ne že by se mí přímo líbil jako chlap, ale vypadá v tom sympaticky a uměřeně.
Isca jo, tady je to prostě takový jako lidový včetně vizáže. Ten android je pro mně top nechuťaku.
Isca jo, tady je to prostě takový jako lidový včetně vizáže. Ten android je pro mně top nechuťaku.
Když by přišel můj muž z čistý vody a řekl "já od teď budu draq", tak by mě to asi minimálně překvapilo. Ale jestli znáte osobně nějaký umělce ... jak to rict, prostě ty lidi k tomu mají blízko, k různým formám umění, prezentace, experimentuji, dělají "divny" věci, zijou proste trochu jinak, než mainstream populace. Přijde mi to naprosto normální a pochopitelný, patří to k jejich životnímu stylu. A přijde mi nefer od Kuchařové chtít, aby to nedělal, Respektive vlacet ho kvůli tomu mediama.
stes No ale ty fotky pánů v pouzdrovkách a lodičkách, co dávala barbucha , byly jako reakce na to, když psala viktorka_od splavu , že si kolegové stěžovali ve vedru, že jsou znevýhodnění, s ona jim sdělila, že si taky můžou obléct sukni. Což bylo takové hodně úzký pojetí a záměrné posunutí obecného pojmu "muž v sukni". A i ty drag queen jsou ostatně taky trochu dost jiná kategorie, tam je zase ženskà stylizace se vším všudy.
MP Meri souhlasím
To je ale skotská sukně co má ten Ind, to je něco jinýho než klasická dámská
(i když na Indovi v turbanu je to dost divný)
Však ten kilt nosej hrdě i tak zarytě konzervativní chlapi jako (byl Philip) a Charles, ty nikdo z divnejch sklonů nepodezírá... o Seanu Connerym ani nemluvě!

Iscapromin,nerozumím co mi vlastně sdělujes. Muž v sukni jako součást historie národa a jiných bohulibech veci je ok, výše zmíněný člověk v jehlach se mi ekluje. Je jedno,jestli to byl jakože příklad,co mohou nosit...prostě ten chlap to nosí a není to normální. Ale ať si nosí třeba krinolinu,je mi to fuk,tak jako jiným můžou být fuk moje názory na toto. Ovšem pokud třeba OB priskotacil na večeři jako Rich....a nejen tam,tak se Kucharovy Gregor Brzobohatý pomalu nedivím. Čím chci říct,že to mělo zůstat doma.
Mě zaujalo, že princi Philipu nelícuje na sukni kostka ve švu.
Tak Betty mozna mu byl velkej a musel si ho zuzit:D
Tak Betty to není šev, ale sklad
Mě zaujalo, že princi Philipu nelícuje na sukni kostka ve švu.
Ja to vidím tak, že sukňa je na boku iba zvlnená, je voľná, tvorí sa niečo ako malý sklad - a to naruší tú rovnú líniu. Pri dolnom okraji je vidno, že je to O.K.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje