černá káva není to žádný speciální, prostě co mám doma, obyč tuhý deodorant.
VIP zjevy
Lenka22
. Děkuju.
černá káva není zač, snad ti to také v pořádku zafunguje.
Lenka22Za zkousku nic nedám.
Potrefenáhusa Díky!
černá káva funguje cokoliv, já nemám nějakou jednu oblíbenou značku, čapnu, co mají v akci nebo ukradnu dětem. Já si teda namazu i nohy do sandálů, aby mě neodiraly. To taky funguje a je to podstatně levnější než ty speciální compeed tyčinky.
Mne se teda ty stehna trou hodne nahore v miste, kam si tuhej deodorsnt fakt davat nechci. Nejlip fungujou ty Lindex spodary, no...jinak stava se mi to jen kdyz se zpotim, ale to moc neovlivnim.
černá káva Já teda ještě do portfolia přispěju čerstvou zkušeností - doporučuji vyzkoušet 10% panthenol (kdybys náhodou měla doma, lidi ho třeba používají po opalování). Každé ráno i večer jsem po sprše nastříkala inkriminované místo a byl klid. (Na to podrážděné místo se mi ten tuhý antiperspirant fakt nechtělo dávat.)
Ty Lindex kalhotky/kraťasy jsem kupovala minulej rok a jsou fakt jediný, který se mi nijak nerolujou a držej na svym místě. Já je teda nosim i kvůli tomu, že nesnášim, když se mi ve větru zvedaj šaty (nejen venku, v metru to fučí hrozně), jsem stydlivá ![]()
Lindexovy kalhotky s nohavičkou taky potvrzuju. Kdyby někdo chtěl zkusit ty pásky na stehna, tak mám od Bellindy dvě velikosti a ráda je pošlu dál, mně se to vůbec neosvědčilo.
continuity Děkuju. To ráda využiju.
Brutální_Nikita dekuju.
Druhej den ve VZ stále na tapetě vlastní bombarďaky...To zjevy došli/došly či co?
stesi celebritám se asi třou stehna, tak ve vedrech sedí doma! ![]()
Pinot Noirze by nebyla nějaká venku se zapomenutyma nohavičkama![]()
Mne najviac vyhovuju bambusove nohavičky s dlhou nohavickou od Laskovo.
stes Tak je okurková sezóna, jen to rozdmýchává ta Bezděková...Ale já bych na jejím místě teda brala rozhodně toho hezounka, co má oficiálně. Ten je fakt roztomilej!
Karja Zis Bezdekova je nase ucetni, uz jsem si to sla najit, jestli ma bulvar takovou krizi, ze pise o ni.
Tak ok, nevim, kdo to je, uf.
Luna No možná by ale její osobní život byl i třeba zajímavější
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje