viktorka_od splavu No jak bylo zmíněno, třou se mi stehna. Takže jediný způsob jak pohodlně nosit sukni je vzít si pod ní kraťasy :)
VIP zjevy
DruI :-( to te (i ostatni podobne postizeny) moc lituju. to pohodli a kor ted ve vedru, bych v gatich chcipla![]()
Evaeva viktorka_od splavu U mě to vůbec s kily nesouvisí. Jen občas se mi stehna třou nepříjemně o sebe. A je jedno, jestli jsem měla 45 kg nebo teď 60kg. A když už k tomu dojde, tak nepomůže nic.
viktorka_od splavuu mně to s kily souvisí hodně
Na to tření jsou dobrý kuloty! Zvlášť ty cosácký, hodně široký a z šustivýho plátýnka, do vedra cajk... a stehna jsou chráněný ![]()
Doporucuju dlouhý spodary z lindexu, jako před deseti kily bez ničeho to bylo samozrejme lepší, ale i tak je to mnohem lepší v sukni než kratasy
Potrefenáhusajá si kvůli kojení koupila ty biker shorts a není to ono. Prostě jak volné triko a kraťasy.
Z vlastní zkušenosti můžu doporučit pásky na ochranu stehen, při výběru správné velikosti a materialu jsou fakt pohodlné a fungují spolehlivě.
Mě přijde nejšikovnejší a hlavně nejdostupnější - ten tuhý deodorant na stehna. Používám to takhle už roky v létě, a jako dobrý. Když mám před sebou celej den v sukni, beru si ho sebou, ale většinou není třeba opakovaně přetírat.
Mně se nic nedre a taky jsou mi pohodlnější kalhoty, navíc teď jak se nosí ty volné, to je úplná pohoda a to i ve vedru, jak to vlaje a tak;-)
Mám tenký nohavickovy z FaF a roky nekupuju jiný. Úplně se mi netřou,ale je to příjemný i na sezení, nikde se nic nezařizne, neshrne...
Já jsem zkoušela nějaké mazání proti tření kůže z decathlonu, mají to buď v tubě, nebo ve formě jako tuhý deodorant, je to úplně neparfemované, ale je to potřeba nanášet opakovaně během dne.
Tuhý deodorant mi stačí obvykle jednou denně.
Doporucuju dlouhý spodary z lindexu, jako před deseti kily bez ničeho to bylo samozrejme lepší, ale i tak je to mnohem lepší v sukni než kratasy
přesně!
Karja pro mě jsou srovnatelné jedině kraťasy a ty se ne všude hodí. Kuloty jsou super, ale ne vyloženě do vedra.
Jo, taky mam nekde dlouhy spodary pod sukni, krasny krajkovy. Po par krocich se hezky vyrolujou nahoru a je to horsi nez bez nich. Ten deodorant je lepsi. Ted jsem o par kilo zhubla a je to znat - navenek teda vubec, ale na tech vnitrnich stehnech (a na podprsenkach) trochu jo.
Potrefenáhusa Ounz Dejte prosím odkaz, které to jsou.
notna tyhle a maj je 3za2.
https://www.lindex.com/cz/p/3001549-80-cerna-kalhotky-s-delsimi-nohavickami
Mě přijde nejšikovnejší a hlavně nejdostupnější - ten tuhý deodorant na stehna. Používám to takhle už roky v létě, a jako dobrý. Když mám před sebou celej den v sukni, beru si ho sebou, ale většinou není třeba opakovaně přetírat.
Pěkně prosim, můžeš mi napsat který? Nebo dát odkaz? Dekuju
černá káva ja mam obyc niveu black&white deo stick a funguje dobre
Kokoska Děkuju za tip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje