Jo, no to sem taky viděla.. ![]()
VIP zjevy
Tak pěkná je, ale na mě je to moc obtažený, lascivní..a krev a mlíko jsem vždycky myslela, že je označení ne pro tlustý, ale pro ty křivkatý..
Aha, no já radši elasťáky..
No dyk, Adidas jenom lesk jako blesk![]()
Do toho bych nešla, teda ![]()
Tak pěkná je, ale na mě je to moc obtažený, lascivní..a krev a mlíko jsem vždycky myslela, že je označení ne pro tlustý, ale pro ty křivkatý..
Pro mě je to taková ta kategorie Miss Piggy a trvám na tom, že má krátký nohy, tlustý stehna a přidávám placatej zadek, tu bych teda za ženu nepojala.

Mně její postava nepohoršuje, ale za ženu bych ji taky nepojala, já jsem radši sama
ma takovej tezsi podvozek ale imho jeste dobry.. prvne bych se podivala na matinku a pak by se videlo;-)
Jakože tanečnice nemá mít takovej podstavec je předsudek? No to pravda asi jo ;-) Případně je předsudek, že do toho overalu to chce když už tak dokonalou figuru? To vlastně asi taky jo...takže vlastně jo![]()
Chyba, tenhle overal to nechce vůbec. Ten nechce nikdo ani na 'dokonalé postavě'
OT: dobrej díl
(a taky díl, kde měl příliš bílé zuby, a díl, kde byl v opalovací komoře
)
suhlasim ![]()
Ruzickovi... asi se chystaji tocit Moje tvar ma znamy hlas...

Ona vůbec umí...a má krátký tlustý nohy

Postavu ma normalni, ale oblikat se moc neumi - tady ma napriklad krasnou velbloudi tlapu. Model cislo jedna byl jeste horsi, tam je spatne uplne vsechno.
Ja ji neznam, takze jeji tanecni kvality neumim posoudit, ale trochu me zarazilo, ze tanecnice musi bejt jenom extra stihly?
Ja bych chtela videt usmivajici se Ruzickovi ve tme ![]()
Páč se hodne hejbou :-)
Ja bych chtela videt usmivajici se Ruzickovi ve tme ![]()
Oxymoron))

Jo, no, ale ani hodne pohybu nezmeni somatotyp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí