V úvodní fotce jsem letmým pohledem viděla Snapea.
VIP zjevy
Sweet Potato
kdyby to z ni aspon nedelalo tu skrin
0zero7kamarádka tam byla a říkala, že to Jitce naživo moc slušelo. Asi to není model k focení.
Sweet Potato Snape![]()
a detail nohou v tech lodickach, au
0zero7kamarádka tam byla a říkala, že to Jitce naživo moc slušelo. Asi to není model k focení.
Já bych jí to moc přála. Na modely k focení nějak nemá štěstí. V novinách ji chválej.
0zero7 Když jsi tady vzpomněla ty Oscary, tak já absolutně nechápu siluetu šatů Zoe Saldana. Já ji mám moc ráda a vypadá skvěle, ale ty šaty jsou příšerné....
A tohle tu ještě není? Se divím :-D

LadyMary zrovna to sem běžím dát! Ona je neuvěřitelná...
LadyMary Ava Ona mě začíná bavit tím bizárem. Něco jako Jana Kratochvílová
Hezky to neni, ale člověk na to musí zírat.
Vyžírka, co točí naprostý sračky, tě baví?
Sedmá z devíti Píšu o jejich outfitech. Neznám ji ani její filmy.
LadyMary Jo dost hruza, taky jsem se divila. Kdyz teda sjedu na tu reziserku pod ni tak si rikam, ze kdyby si to vymenili a jiny boty..... LOL. Reziserka vypada, kdyz pominu, ze to je strasny, jako kdyby si to zkousela doma pred zrcadlem, jestli teda jo nebo jak, skrpaly a neupravena, boli me z toho oko.
Ta oranžová prostě k té bleduli nejde. Měla počkat, až bude opálená. ![]()
0zero7 nojo, ty skrpaly okopany! Ja furt zirala na ten popruh a premyslela, jestli si to necim prilepuje, aby ji to nesjelo, a bot jsem si nevsimla. Tak treba je to ucel, aby odvedla pozornost ![]()
Kokoska i sukně je naprosto otřesna a boty může odnést k rovnou k popelnici. Jako umím si představit nějaký podobný ohoz na někom, komu netrčí všechny kosti, ale má na ramenou i nějaký sval, ale jiný materiál, jiná barva té sukne. No celé jiné ![]()
Od tohohle nechutnýho zjevu asi nikdo nečeká žádnou kvalitní tvorbu, řekla bych. Ten zevnějšek mluví sám za sebe, fuj.
Nebýt těch modélů, neštěk by pes.
Celebrita z wishe. Tak nějak univerzálně. Ale ty ručičky/hůlčičky signalizujou poruchu. Co má ale s těna tvářema?
Jež, ale já si našla ty filmy co točí a to jsem nevěděla, že vubec český trh kinematografie nabízí:-D:-D. Takové ty uplně nejvíc nejbější romantické komedie...A ona tam i hraje:D:D
andulka01 za ty nemuze, ale jako prvni me napadlo, ze takhle vypadal syn, kdyz mel priusnice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025