Mně se Ramba líbí. Lewandoská ne, ale bradavky jsou v tomto případě to poslední.
VIP zjevy
I můj muž komentoval Beretovou a to jde móda mimo něj . Prej , že ji vylézá z šatů podšívka .
Mně se Ramba líbí a líbil se mi Uhlík s tím černým lakem na nehty.
Mě se líbila Pauhofová a pak klasicky Plodková.
Jo, je to motejl resp. moje noční můra ![]()
Jestli se nosej podkasaný sukně nebo ne by bylo celkem fuk, kdyby to měla nějak zajímavě nastajlovaný všechno dohromady. Ale toho zjevně není schopná - co se k tomu hodí zrovna nejmíň, jsou ty sexíí lodičky
Myslim že je ta pani prostě zoufalá a na jednu stranu chce bejt urputně sexy a na druhou stranu působit jako indie yntelektuálka. A to se sakra musí umět.
Co se ještě Lvů týče, tak - samozřejmě - nezklamali Bartoškovi
na druhou stranu ani Čvančarová
a kdo mě příjemně překvapil byla Vlasáková
až na to, že k té pro ni výjimečně dramatický sexy róbě by to bejvalo chtělo i víc dramatickej makeup.
Mladší/mladý účastníky ani neznám, nesleduju... pročež mě jejich modely nechaly zcela chladnou. Až teda na tenhle: co to je?! To musíme na ty holý zadnice koukat i u nás? Kanye ty to vidíš ![]()

Jo a pobavila vdova Formanová. Ty výplně jí brzo puknou.

barbucha Není to s tou holou zadnicí Ramba?
leona mp ne, to je ta Simona Lewandovska, šaty jsou od stejného návrháře, myslím.
barbucha tie saty su nadherne. Takto to zmrsit zvyskom by malo byt protizakonne.
leona mp Pinot Noir Kdepak, na těch fotkách od barbucha je zadek T. Ramba
Ale celkově se mi šaty na lvech líbily. Doufám, že se jim bude věnovat i Vaněk. Ráda ho sleduju.
Pinot Noir lewandoská měla světle zelenomodré, ale ze zadu jsem jí neviděla. Přišly mi odhalené hlavně nahoře.
Evaeva neměla.

Pinot Noir ha, do hlavy se mi uložily modro zelené
Ale tamto je Ramba.
Pinot Noir mně se Ramba líbí, L. ne.
Pinot Noir ty růžové jsou strašné, i kdyby nebyly s bradavkami.
Pinot Noir jsou hrozný oboje.
Já nevím, tak snad je tam daný nějaký dress code, kozy a zadek venku do něj těžko pasuje.
Já jsem letos úplně hleděla, jak povedené outfity a celkově stylingy na lvech byly. Naprosto úchvatné byly za mě: manželka Čestmíra Strakatého, Vanda Chaloupková, Elizaveta Maximová, Darija Pavlovičová, Anna Geislerová a úplně zářila Jana Plodková...ta by se neztratila ani na Oscarech. Ale celkově tam byla spousta hezkých outfitů.
Nelíbil se mi outfit manželky Vaška Neužila a naprosto nechápu partnera Elišky Kaplicky. Manželka Petra Uhlíka vypadá jako by si odskočila z léčebny pro drogově závislé, šílený make up. Jitka Čvančarová je čím dál větší a už se to hodně odráží i na obličeji, což je škoda. Bývala krásná....
Výstřihy až k pupíku i vnady na výletě: Takhle se na Lvech vyprsily herečky i partnerky známých tváří - Super.cz
Český lev 2025: Hvězdní hosté na červeném koberci
LadyMary zajimalo by me, jaka je Cvancarova nazivo. Jestli to neni je kontrast s temi hodne hubenymi. Treba Plodkova je hubena extremne. Jitra je proste takova ceska lidova krasavice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025