VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2025 16:11

Mně se Ramba líbí. Lewandoská ne, ale bradavky jsou v tomto případě to poslední.

Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:33

I můj muž komentoval Beretovou a to jde móda mimo něj . Prej , že ji vylézá z šatů podšívka . 

Offline Torrah
3250 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:42

Mně se Ramba líbí a líbil se mi Uhlík s tím černým lakem na nehty.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 09. března 2025 16:47

Mě se líbila Pauhofová a pak klasicky Plodková.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 09. března 2025 18:29

Kokoska 

Jo, je to motejl resp. moje noční můra

Jestli se nosej podkasaný sukně nebo ne by bylo celkem fuk, kdyby to měla nějak zajímavě nastajlovaný všechno dohromady. Ale toho zjevně není schopná - co se k tomu hodí zrovna nejmíň, jsou ty sexíí lodičky Myslim že je ta pani prostě zoufalá a na jednu stranu chce bejt urputně sexy a na druhou stranu působit jako indie yntelektuálka. A to se sakra musí umět.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 09. března 2025 18:59

Co se ještě Lvů týče, tak - samozřejmě - nezklamali Bartoškovi  na druhou stranu ani Čvančarová  a kdo mě příjemně překvapil byla Vlasáková až na to, že k té pro ni výjimečně dramatický sexy róbě by to bejvalo chtělo i víc dramatickej makeup.

Mladší/mladý účastníky ani neznám, nesleduju... pročež mě jejich modely nechaly zcela chladnou. Až teda na tenhle: co to je?! To musíme na ty holý zadnice koukat i u nás? Kanye ty to vidíš

Jo a pobavila vdova Formanová. Ty výplně jí brzo puknou.

Offline leona mp
příspěvků moje polička 09. března 2025 21:51

barbucha Není to s tou holou zadnicí Ramba? 

Offline Pinot Noir
29650 příspěvků moje polička 09. března 2025 21:54

leona mp ne, to je ta Simona Lewandovska, šaty jsou od stejného návrháře, myslím. 

Offline slniecko admin
19482 příspěvků moje polička 09. března 2025 21:55

barbucha tie saty su nadherne. Takto to zmrsit zvyskom by malo byt protizakonne.

Offline brrr
12274 příspěvků moje polička 09. března 2025 21:58

leona mp Pinot Noir Kdepak, na těch fotkách od barbucha je zadek T. Ramba

Offline leona mp
příspěvků moje polička 09. března 2025 21:58

Ale celkově se mi šaty na lvech líbily. Doufám, že se jim bude věnovat i Vaněk. Ráda ho sleduju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2025 22:02

Pinot Noir lewandoská měla světle zelenomodré, ale ze zadu jsem jí neviděla. Přišly mi odhalené hlavně nahoře.

Offline Pinot Noir
29650 příspěvků moje polička 09. března 2025 22:15

Evaeva neměla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2025 22:17

Pinot Noir ha, do hlavy se mi uložily modro zelené Ale tamto je Ramba.

Offline Pinot Noir
29650 příspěvků moje polička 09. března 2025 22:18

Evaeva jo, je, máte brrr , ta barva mi přišla na tu S. L.

Hrozné jsou oboje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2025 22:19

Pinot Noir mně se Ramba líbí, L. ne.

Offline continuity
42366 příspěvků moje polička 09. března 2025 23:28

Pinot Noir ty růžové jsou strašné, i kdyby nebyly s bradavkami. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 10. března 2025 08:05

Pinot Noir jsou hrozný oboje. 

Já nevím,  tak snad je tam daný nějaký dress code, kozy a zadek venku do něj těžko pasuje.  

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 10. března 2025 08:53

Já jsem letos úplně hleděla, jak povedené outfity a celkově stylingy na lvech byly. Naprosto úchvatné byly za mě: manželka Čestmíra Strakatého, Vanda Chaloupková, Elizaveta Maximová, Darija Pavlovičová, Anna Geislerová a úplně zářila Jana Plodková...ta by se neztratila ani na Oscarech. Ale celkově tam byla spousta hezkých outfitů.

Nelíbil se mi outfit manželky Vaška Neužila a naprosto nechápu partnera Elišky Kaplicky. Manželka Petra Uhlíka vypadá jako by si odskočila z léčebny pro drogově závislé, šílený make up. Jitka Čvančarová je čím dál větší a už se to hodně odráží i na obličeji, což je škoda. Bývala krásná....

Výstřihy až k pupíku i vnady na výletě: Takhle se na Lvech vyprsily herečky i partnerky známých tváří - Super.cz
Český lev 2025: Hvězdní hosté na červeném koberci

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. března 2025 09:08

LadyMary zajimalo by me, jaka je Cvancarova nazivo. Jestli to neni je kontrast s temi hodne hubenymi. Treba Plodkova je hubena extremne. Jitra je proste takova ceska lidova krasavice