https://1gr.cz/fotky/bulvar/25/032/miniorg/HAK564809260b_EXCZ12010_Premiera.jpg
tahle fotka je výmluvná...
https://1gr.cz/fotky/bulvar/25/032/miniorg/HAK564809260b_EXCZ12010_Premiera.jpg
tahle fotka je výmluvná...
Na CSFD mají ty její filmy tak.od 12 do 24%, kouknout se na ukázky nemám odvahu. Tak si říkám, jak to financuje, tolik blbejch filmů, který zjevně nic nevydelaji.
Raduza Podle mě na to chodí lidi do multikin a na ČSFD se předtím nedívají.
Raduzanějaký státní fond kinematografie určitě.
Ty lístky do multikin dnes už stojí takovou ránu, že bych ráda viděla toho, kdo chodí na filmy s hodnocením 24% i kdyby naslepo, uděláš to jen jednou.
continuity to asi ano, ale nepredstavovala jsem si to tak, že točim jednu hovadinu za druhou a pořád mě budou dotovat.
andulka01 rekla bych ze Cushinguv syndrom?
Já si nemohla vzpomenout, jak se ta nemoc jmenuje, ale někde jsem ve spojitosti s E.T. viděla zmínku, že nějakým syndromem nebo nemocí trpí.
Pust si trailer, je to super:D. Já právě dostala chuť to vidět celý, jak je to blby až tak moc. Viděla jsem trailer k Superzena:D. A kdo ta Superzena asi je...
Raduza Já teda od ní nic neviděla, ale dotočila s Polívkou- Krtkův svět, to je podle skutečné události a aktuálně natáčí Deník shopaholičky. Tak zas úplně blbá bejt nemůže. Vzhled a její modely nehodnotím.
Kan já nikde netvrdím, že je blbá, nýbrž že točí blbý filmy. Soudím podle hodnocení na CSFD, dívat se na ně nehodlám.
Raduza Tak zas je jí 35 let a byla v učení u Věry Chytilové :D Maluje depresivní obrazy, píše scénáře, hraje. Já bych zas tak přísná nebyla, chvilku jsem s ní poslouchala podcast.
Kan Chudák Věra se obrací v hrobě
Kan a nechceš se obětovat a na nejakej ten její počin se podívat, že by pak dodala hodnocení ![]()
continuity to asi ano, ale nepredstavovala jsem si to tak, že točim jednu hovadinu za druhou a pořád mě budou dotovat.
Možná by bylo zajímavý podívat se blíže na její přátelské nebo příbuzenské vztahy, zejména k nějakýmu tomu kulturnímu fondu resp. jeho činovníkům. Není možný, že by někdo jen tak vyhazoval peníze (kterejch není nazbyt) z okna... Navíc jak z některých recenzí vyplývá, je to tam samej product placement, čili dokáže oblbnout občas nějakýho sponzora... nebo i ke konci natáčení dojdou peníze a vybírá se všude možně... viz ČSFD ("Jak se moří revizoři"): Před koncem natáčení tvůrcům došli peníze a vybírali peníze na dokončení na Startovači. Peníze vybrali, ale sama režisérka si tam přihodila desetitisíce.
Ale holt drzý čelo lepší než poplužní dvůr, pročež nepochybuju o tom, že i když - po zásluze - skončí tahle umělkyně jednou nanejvejš na postu asáka režie a bude pobíhat po place s vysílačkou, bude se až do důchodu vydávat za pani režisérku. Až na to, že v důchodu jí ty oblečky nebudou už tolik slušet ![]()
barbucha já hlavně nechápu proč se furt snaží dělat něco co jí zjevně nejde.
Ale abych teda byla objektivní, ty její dokumenty už mají hodnocení lepší.
Protože by ji nikdo jinej do filmu neobsadil? ![]()
Kan a nechceš se obětovat a na nejakej ten její počin se podívat, že by pak dodala hodnocení
Ne, díky. Svůj čas jsem tomu obětovala až dost. Ale ten film podle skutečné události může bejt dobrej, je to o boji s byrokracii. Žádný fňuky, jak maj třicátníci těžkej život, ale skutečný problém. :D
A další Eva T. 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.