Makara Já myslím, že dost zásadní je, jestli máš sklony ke keloidním jizvám. Pokud ne,,tak ten výsledek bývá dobrý nezávisle na věku.
VIP zjevy
...no, je to nešťastný úhel při focení.
Tenhle styl se mi líbí moc.!
Akorát - když chce rozpuštěný vlasy, tak bez kravaty(to mi neladí, u ní teda),
jestli chce kravatu, tak vlasy stáhnout do přísného culíku či drdolu
999 až bude po, tak poreferuju ve zdravotním vlákně.
Makara mně se koloidní jizvy dělají hodně, třeba po znaminkach jsem úplně domršena, ale po laparoskopii nemám aktuálně vůbec nic. Tak třeba se to břicho fakt lépe hojí;-)
barbucha jako pánský styl se mi líbí, ale u Havlové mi to nějak nesedí. Asi bez té kravaty. A kdo je ta druhá barevná paní? To je celkem zběsilý. ![]()
Raduza Hejtmanka Středočeského kraje :-).
999 no potěš teda ![]()
Karjamě se břicho hojí úplně nejhůř. Po znaminkach tam mám boule ještě po roce a půl a to jsem to mazala a masírovala, na ruce ji nám po operaci poznat, alespoň to není boule.
U muže po dvou letech jizvu po dvakrát úplně rozoranem koleni už musíš hledat.
To stejné měl tchán po totalce kolene a to mu to kuchali v 76, za par let mu zbyla tenká nitka. Tchýně brali dost velký útvar na obličeji, po půl roce nebylo poznat nic.
Minule tu někdo psal, že nechápe lidi, co si nenechají vyndat větší znamínka v obličeji. No já třeba zkončím většinou hůř než jsem začala.
Fakt doufám, že děti se v tomto potatily.
continuity Manželovi prasknul slepák někdy po třicítce a ty jizvy, co tam má jsou fakt šílený. Mojí matce prasknul kolem sedmdesáti, břicho jí rozřízli prostředkem od pupíku dolů a nemá tam na první pohled nic. Kdybys hodně hledala, tak jemnou čárku, jak od světle růžové fixy.
continuity mužovi se na trupu a krku dělají jizvy hodně. I mu větší znaménko nechtěli vyndat, zdravotně nebyl (zatím) důvod a jizva by byla horší než je to teď.
continuity Manželovi prasknul slepák někdy po třicítce a ty jizvy, co tam má jsou fakt šílený. Mojí matce prasknul kolem sedmdesáti, břicho jí rozřízli prostředkem od pupíku dolů a nemá tam na první pohled nic. Kdybys hodně hledala, tak jemnou čárku, jak od světle růžové fixy.
Záleží taky na tom u koho šijou ![]()
Jako bez legrace, někdo ti udělá tu jemnou čárku, a druhej jizvu jak pro piráta.
barbucha Já ve svém okolí viděla tak hnusný jizvy na prsou, šitý nejlepšíma plastickejma chirurgama... fakt ty keloidním jizvy jsou svině. Když byla moje dcera jako malá na operaci, tak mě ten profesor ujišťoval, že to bude nejjemnější plastický steh. Takže to vypadalo, jako by jí tam přišili žížalu. Snažili se, ale má dispozice po manželovi.
barbucha nekomu se ale fakt delaj ty osklivy jizvy uplne samy, i pres veskerou peci. Ja mam ted na rameni uplnyho frankensteina a jen se to zhorsuje, pritom se to hoji uplne bleskove, ale je to keloidni jizva, siroka a rozjeta...
continuity Já mám právě na zádech takový rány bičem po těch znamínkách, na boku taky, tam přitom nebyla ta kůže vyšponovaná. Ale břicho mám překvapivě po té laparoskopii čistý, už jsem si taky říkala, že tam budu označená, ale asi je to prostě jiný typ zásahu no.
Já mám řezané břicho 2x od pupíku dolů až ke stydké kosti a podruhé se chirurg fakt snažil. I mám fotku ze sálu, kde jizva nebyla skoro vidět. Ale trpím na keloidy, takže přes veškerou péči je to naprosto strašný.
Já mám viditelnou, ale ne naštěstí keloidní jizvu po druhém porodu a navíc mi dělá převislý podbřišek, čili vizuálně břicho ještě větší než je ![]()
Tiez sa mi robia keloidy a dost ma to stve, lebo by som potrebovala spravit horne viecka. Uz teraz mi zacinaju zaclanat vo vyhlade, nevraviac o tom, ze vyzeram jak zivotom znicena starenka :D
Mrakoplas o tom jsem už taky premitala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje