Toulová nikdy nezklame.

Toulová nikdy nezklame.

Sweet Potato
tohle mi nedělej
.
Sweet Potato hele ona neni ve Varech? nebo jo?
Sweet Potato Mě fascinuje Dragounová. Kdo to je? Dva tři roky zpátky se objevila jako přítelkyně nějakého béčkového herce, teď je to "Slováčkova můza". Ale přiznávám, že jsem jí tipovala míň.
brrr Jo, tudy dnes vede cesta ke slávě.
Sweet Potato teda ta Dragounová, co je to zač? hrozná štětka...
Sweet Potato Ona je takový náš nový Víťa! ![]()
Garfie Ale! Neurážej Víťu. Takhle lacině on nikdy nevypadal ![]()
notna Haha, to je pravda, do šviháka lázeňského má daleko! Ale mluvíme o ní stejně často. :-)
Víťa se náhodou dobře etabloval! Vaří a trochu peče podle receptů z 19. století a má to vymakané, včetně nádobí na vaření i servírování. Zvou si ho na různé dobové akce a vaří i v zámeckých kuchyních, třeba na Slatiňanech. Říká si teď Staromilec, sleduji ho na sítích.
Garfie To jo, rozvířila tady vody stejně silně jako svého času Vita. To mas pravdu.
dzizisketaNedavno jsem podle něj nakládala višně na višňovku.
Garfie Která je ona? Toulová nebo Dragounová? Víťa má teď docela našlápnuto
brrr Toulová pochopitelně!
dzizisketa To je super! Jsem ráda, to mu musí hrozně sednout.
Dragounovou jsem sem chtěla dát dávno,ale nejde mi ten proces vložení obrázku. To mám asi něco blbě nastaveného v mobilu. Tahle osoba se mi jednoduše ekluje.
dzizisketa jo, to jeho vareni je fajn a zajimave o tom pise. Prijde mi, ze se nejak nasel a uz neni takovej na silu.
Toulová nikdy nezklame.
Aneb tentokrát z cirkusového fundusu.
Ty příšerný hadry jí musej půjčovat zadarmo... i když ona kdyby na sobě měla chanel z přehlídky, stejně bude hnusná.
barbucha Simtě, to kupuje dětský kostýmy v Ptákovinách nebo na Temu.
No nevim, to by stejně musela zaplatit... za takový hrůzy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.