RoSa Ta fotka je top.
Kdo ovšem ví, jestli se v ní s Anežkou taky neunspirovali.
VIP zjevy
S kým teda ale súcit nemám, je jej „ odborný “ tím , všetci, čo sa v ňom už vystriedali . Nejde iba o niektoré zvlášť kriklavo nepovedené kúsky, často sa aj na inak viac-menej dobrom oblečení objaví nedbalosť spracovania, nevhodný materiál, neľichotivá dĺžka , vykukujúci okraj šiat spod kabáta apod. Ospravedlňujem sa, zaznamenala som iba svoj dojem, možno je to pozadie trochu iné .
Souhlasím s vámi. Ten kdo jí šije nemá cit pro materiál a kombinuje strašně moc prvků na jednom kousku oblečení – límeček, knoflíčky, manžety s volánky, klopy kapes na hrudi, výrazné barvy. Když tu byl nedávno na návštěvě nizozemský královský pár, tak měla na sobě něco podobně překombinovaného v červené barvě. Jí víc sluší minimalistické věci a jemnější barvy, možná že i ona by se v nich cítila líp. Další věc je délka sukní, pár cm udělá veliký rozdíl a protože EP nosí různé délky asi na nějakém centimetru urputně netrvá.
Za mě je tenhle mundúr mimořádně neslušivý

Tak Betty jezis kdo je to?
Plha se hlásí, J.Čvančarová.
Tady je víc k poznání

Tak Betty je, trochu připomíná pracovní oděv.
Uhol, v ktorom je pani Čvančarová fotená na balkone je pre / pekné / fotky nevhodný. Každý bude z podhľadu vyzerať trochu skrátený a tak nejako zdeformovaný . / vyskúšano na sebe / . Kostým je kostým, ale na väčších postavách , navyše s širokými nohavicami, to nikdy nebude vyzerať práve jemne a krehko . Mne sa okrem toho príliš nepáči , že má sako oblečené na holé telo. Do toho dmoucího výstrihu by som poradila aspoň kúsok niečoho farebnejšieho, mierne vykukujúceho .
Blanka Ona to nemá na holém těle.
No dobre, má tam vestu, nepozrela som sa dosť pozorne . Ale aj tak - je z rovnakého materiálu v rovnakej farbe - je to klasika, ale aj tak by sa mi viac páčil v tom hlbokom výstrihu nejaký farebný akcent a tým nemyslím košeľu zapnutú ku krku .
Tady vypadá podstatně líp

brrr a kdyby si odpustila ty cancoury na rukávech, tak by to bylo o další level výš. Takhle jí to přidává další zbytečný objem.
brrr To je fakt pěkná baba. Z mýho ženskýho pohledu. Vždycky se mi líbila, tady jí to sluší moc. Musím se zeptat kamarádů, jak to s ní mají chlapi.
stes neříkám, že nesluší, ale bez nich by vypadala docela štíhle (na rozdíl od "montérek")
Makara Mně se tam ty cancoury líbí :-).
Makara Mi se nelíbí jen ta ruka v bok, druhá dobrá. Myslím, že tohle je pro ni ten správný look, takový lehce italský.
Tak v čiernych šatách je perfektná ! Krásne ženská postava, padnúce šaty .Týmito „ nenápadnými “ šatami upúta pozornosť tak nejako sofistikovanejšie ako v minulosti tými farebnými metrami materiálu omotaného okolo tela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje