VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 09. července 2025 20:06

Tak Betty 

Blbej materiál a k tomu i blbě ušitej

Černá kočka 

To máš pravdu, protože dneska konfekce nemusí bejt lacinej hadr... kdejaká drahá značka má vlastně konfekci, když si zajdeš do jejího obchodu - nemusíš kupovat jen model z přehlídky. Jako z prezidentskýho platu by se slušně oblíknout mohla, byť třeba v Pařížský.

No třeba ty prachy cpe do štrozoku

Kokoska 

Celej ten model je značně nepovedenej. Ty kanýrky s kapsama mě taky zaujaly.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 09. července 2025 20:21

Tak Betty - ďakujem, Práve sme sa vrátili z príjemnej dovolenky / ale strašná 12.hodinová cesta  domov v daždi / a po celý čas som na dianie v politike ani nepomyslela , tak som trochu mimo .  

Offline woman27
507 příspěvků moje polička 09. července 2025 20:28

Tak Betty 

To není kostým, to je mundúr ušitý z úpletu ze sedmdesátek. Všechno už jste tady vyjmenovaly, jen snad urputné ladění lodiček a kabelky (mimochodem hrozné) je taky špatně. Navíc tady ta béžová vůbec nefunguje. Ono k téhle modré si umím představit jedině lodičky holubí šedi. Prostě ta modrá není dobrá. Mně se teda nelíbí ani vlasy, jsou jako z osmdesátek. Kdyby si je nechala dorůst (času měla dost), mohla nosit elegantní drdoly ve stylu polské paní prezidentové.

A to tady ještě není dobře vidět P. Pavel, na tom byste toho taky našly dost. Prostě to oblékání nezvládají, nechají se navléct jako panáci do něčeho, co je leda tak k smíchu.

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 10. července 2025 08:57

Mne teda príde že pani prezidentova si sama určuje čo a ako má nosiť, inak si to neviem vysvetliť. Asi ma hlavné slovo v tom čo chce a nikto si netrúfne jej povedať že je to hrozné. Vrátane toho jej účesu, už to vyzeralo, že dorastá je bude mať úspešne za sebou a ono šup, ostrihana zas tak zvláštne. 

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 10. července 2025 08:58
Reakce na Černá kočka:

barbucha Ja uz si zacinam myslet, ze kvalitni konfekce by byla lepsi nez tyto radoby navrharske kousky.

​presne to me napadlo! neco normalniho misto tech prisernosti, postavu ma standard tak proc ne

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:02

Janulik03 tak za mně jí ostříhání prospělo, lepší než kdyby si nechala narůst na stáří vlasy a nedej bože nosila culík nebo drdol...a na mikádo typ není, navíc vlasů má hodně a z mikáda by měla helmu. 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:03

stes lenže ten strih je taký, zastaraly, alebo aspoň to fúkanie mohlo dať viac snahy. 

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:08

Janulik03 zastaralý...nedovedu posoudit, asi se v tom cití dobře, to chceme každá. Vlasy bych jí odpustila, ale ty hadry, to je fakt k pláči. 

Offline dzizisketa
8869 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:10

Janulik03 

Proč by si to neměla určovat? Mně to tedy přijde u ženy jejího věku a zkušeností úplně normální. Podle mě se cítí líp ve vzdušnějších, volnějších věcech, což ne vždy vypadá dost konzervativně, ale vždy vypadá dobře a slušně. Ne velmi dobře nebo dokonce perfektně, ale ty hejty tady jsou často úplně zbytečné. První dáma nemusí být stylová ikona.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:17

rozarka jo, ten rozhovor jsem taky videla, s velmi umelym oblicejem z blizka, ale nevedela jsem, kdo to je, myslela jsem, ze Tamara Kotvaldova 

Offline Allysa
884 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:57

dzizisketa Taky mi připadá,  že dostává zbytečně naloženo.  Jako módní ikona z ní nikdy nebude, ale nemyslím si, že je to potřeba. Chodí oblékaní slušně a přiměřeně,  umí se chovat,  ostudu nedělají... 

Offline Pinot Noir
29650 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:58

dzizisketa souhlasím 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 10. července 2025 10:13
Reakce na Allysa:

dzizisketa Taky mi připadá,  že dostává zbytečně naloženo.  Jako módní ikona z ní nikdy nebude, ale nemyslím si, že je to potřeba. Chodí oblékaní slušně a přiměřeně,  umí se chovat,  ostudu nedělají... 

​Ale to není nějaký nakládání ve zlým... já proti ní ani proti prezidentovi vůbec nic nemám, mně to prostě jen mrzí anžto je (imho) zbytečný takhle zahazovat příležitost. A ve srovnání pak s tou návštěvou je to vyslovená škoda.

Na druhou stranu jsme už viděli i pěkný a povedený modely, tak víme že možnosti by byly 

Offline Allysa
884 příspěvků moje polička 10. července 2025 10:27

barbucha Ale jo, já neříkám, že by nemohla být oblečená líp, ale prostě mi to nepřijde ani tak strašný ani nutný, no. 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:18

dzizisketamozno som sa nevyjadrila úplne presne. Nie že by si nemala povedať čo chce mať, ale skôr je na škodu to prevedenie. Áno je vždy slušne oblečená, upravená, len sú niektoré tie modely také, ako to , neprofesionálne. Aspoň na tie oficiálne príležitosti to tak pôsobí. 

Nevidím to tu ako kritiku, skôr také zamyslenie. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 10. července 2025 12:41

Janulik03 

no ano, navíc to vzdycky vynikne vedle někoho jiného. Ve srovnání s první dámou Polska ten kostým vypadal jak spíchnutý doma. Nevím kdo příčetný navrhne sako s volánky na rukávech a k tomu ty klopy na prsou, už to tu bylo řečeno. Jako škoda převeliká.

A ví se, kdo ji obléká?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. července 2025 13:57

Chudák pani Pavlová .Ja som na ňu tu, aj inde poukazovala už dávno, toľkokrát som sa pozastavovala  nad tým, čo má oblečené a ešte viac nad práco jej odborného  tímu. Ale už je mi jej  iba ľúto . Uvedomila som si totiž, že ona je v tom, chudák, nevine .Pol života nosila , čo sa jej páčilo, teda asi niečo také, ako si obľúbilo veľa  s prepáčením obyčajných žien a čo sa v našich končinách tak eufemicky nazýva „ športová elegancia “ .Keď už musela ísť niekam, kde to bolo dôležité,zachránila ju uniforma a bolo. Obliekala sa podľa svojho „ módneho názoru “ a bola asi spokojná, a nemyslím si, že by príliš riešila, čo je  momentálne in, a čo už out ./ pochopiteľne neviem, iba sa domýšľam /.A pretože sľúbila pred rokmi, že „ v dobrom aj v zlom “ ,  nasledovala svojho oveľa ambicioznejšieho muža na post, kde na ňu zrazu všetci pozerajú. Jedni jej radia a obliekajú ju do niečoho, v čom sa necíti dobre / mávam z toho taký pocit / a druhí ju kritizujú za to, že to nosí, za čo vlastne nemôže . Ako celebritu, ako významnú ženu, alebo aspoň ženu významného muža, ju budem aj naďalej sledovať kriticky, ale inak s ňou mám súcit .

S kým teda ale súcit nemám, je jej  „ odborný  “ tím , všetci, čo sa v ňom už vystriedali . Nejde iba o niektoré zvlášť kriklavo nepovedené kúsky, často sa aj na inak viac-menej dobrom oblečení objaví nedbalosť spracovania, nevhodný materiál, neľichotivá dĺžka , vykukujúci okraj šiat spod kabáta apod. Ospravedlňujem sa, zaznamenala som iba svoj dojem, možno je to pozadie trochu iné .

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 10. července 2025 16:12
Reakce na woman27:

​Včera jsem byla na výstavě Tona Stana. Jestlipak o tom ví?

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 10. července 2025 16:13

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 10. července 2025 16:19

Sweet Potato vypadá jak lžička Spermie Anežka