Chudák pani Pavlová .Ja som na ňu tu, aj inde poukazovala už dávno, toľkokrát som sa pozastavovala nad tým, čo má oblečené a ešte viac nad práco jej odborného tímu. Ale už je mi jej iba ľúto . Uvedomila som si totiž, že ona je v tom, chudák, nevine .Pol života nosila , čo sa jej páčilo, teda asi niečo také, ako si obľúbilo veľa s prepáčením obyčajných žien a čo sa v našich končinách tak eufemicky nazýva „ športová elegancia “ .Keď už musela ísť niekam, kde to bolo dôležité,zachránila ju uniforma a bolo. Obliekala sa podľa svojho „ módneho názoru “ a bola asi spokojná, a nemyslím si, že by príliš riešila, čo je momentálne in, a čo už out ./ pochopiteľne neviem, iba sa domýšľam /.A pretože sľúbila pred rokmi, že „ v dobrom aj v zlom “ , nasledovala svojho oveľa ambicioznejšieho muža na post, kde na ňu zrazu všetci pozerajú. Jedni jej radia a obliekajú ju do niečoho, v čom sa necíti dobre / mávam z toho taký pocit / a druhí ju kritizujú za to, že to nosí, za čo vlastne nemôže . Ako celebritu, ako významnú ženu, alebo aspoň ženu významného muža, ju budem aj naďalej sledovať kriticky, ale inak s ňou mám súcit .
S kým teda ale súcit nemám, je jej „ odborný “ tím , všetci, čo sa v ňom už vystriedali . Nejde iba o niektoré zvlášť kriklavo nepovedené kúsky, často sa aj na inak viac-menej dobrom oblečení objaví nedbalosť spracovania, nevhodný materiál, neľichotivá dĺžka , vykukujúci okraj šiat spod kabáta apod. Ospravedlňujem sa, zaznamenala som iba svoj dojem, možno je to pozadie trochu iné .