To brzo, nebrali se nedávno?? Ta to s těmi partnery taky nemá jednoduchý....
VIP zjevy
No a to já kdyžtak Pavel nebo Jaroušek
No, Jarouška schytal brácha, haha.![]()
Vidim to přesně naopak![]()
Jakože ji politovat
?. Myslím, že o ni strach mít nemusíme, jistě si /brzo/ poradí.
Myslim, že další boháček už nebude, doufam, že Gábi půjde s tim s čim přišla![]()
Trinity se mi líbí :) A klidně i Novotná.
Připadá mi, že na dětských hřištích je polovina kluků Sebastian a druhá Matyáš a polovina holek Zoe a druhá Ema (ještě líp Emma). Trinity aspoň není každá druhá ;)
Myslíte, že už došli, vážně nic skladem? ![]()
Tak teď snad jedině ta čistá láska atd.
Zoe/Trinity Novákovic ... paráda.
Mě jenom vždycky fascinuje, jak všichni prohlašují, že je to napořád a pak bum. Jenom Kobzanová si nechává volný prostor a ódy nepěje ![]()
Zrovna náhodou před chvilkou jsem četla nějaké vlákno a říkala si, jak je to šílené s tou rozvodovostí, když hodně z vás tu píše, že má/měl nevlastní děti...
Taky mě to trochu straší.. Rozvádí se manželství mých vrstevníků, což jsou lidi, kteří vesměs vyrostli v pospolité rodině s oběma rodiči. A ani tito lidi spolu nevydrží do vychování dětí. Jak budou vztahy řešit jejich děti, které normální manželství skoro nezažijí, to nevím...
Četla jsem nějaký moudrý článek, že rodina jako taková brzy přestane existovat a už budou jen patchworkové slepence různých dospělých lidí a dětí s různými vztahy k těm dospělým, děti se budou volně přelívat těmito seskupeními dle rytmů střídání (týden-týden, každý druhý víkend, dlouhý-krátký týden etc..). ![]()
Gábi už prošla spíš
, já jsem na ní alergická, podle mě je to hrozná svi*e
Jako to není sranda - projdi se kolem hřiště a vsaď se, že uslyšíš aspoň jednu matku řvát "Zouí" ![]()
a já myslim, že časem bude prostě těch cizích jmen ještě víc a nikdo už se nad tím nebude donekonečna podivovat a představovat si babičku Trinity. Tak asi se rodičům to jméno líbilo, jinak by ho nedali?
Děkuji, ta informace mi stačí z druhé ruky
.
Aha, já mám teda Zoe za takové české nemoderní jméno, na které se křičí Zoe:-D.
Luna Všechno je to jen o uhlu pohledu, mě třeba Jaroslav přijde jako fakt krásný jméno. Tuctový a netuctový zároveň, přece jen ta skladba, co to vlastně vyjadřuje. Ale já jsem k chlapům měkká, mě se líbí skoro každý chlapský. Zato ženský jako OK, ale že by se mi vyloženě nějaké hodně líbilo to vůbec.
U mě ve třídě byla třeba Vivienne, Vanessa, Nicolas, Ronja, Stella, Bruno a tak, dneska prostě normálka.
U jisté populace se dostáváme do vyššího levelu, Ronaldo Novák, můj oblíbenec.![]()
Při vší úctě ani mě nenapadlo, že by rodiče dali jméno co se jim nelíbí, ale já se nad nim donekonečna podivovat budu a babička Trinity je žůžo![]()
R.N. ![]()
![]()
Souhlasím, já nechtěla říct, že ta jména jsou ošklivá, jen je jich zkrátka najednou moc, těch Samů a Sebíků ;) Těmto vlnám bych se u svých dětí ráda vyhnula. Blbý je, když člověk dá třeba originální nebo pozapomenuté jméno a ta vlna se následně utvoří a je po originalitě.
jo, je to dost děsný ale nevím jestli to má nějakou souvislost s rodinným uspořádáním rodičů. protože já jsem z celistvé rodiny široko daleko, za mého dětství ještě byl rozvod stigma (jeden jediný kluk ve třídě, sígr, "to je ten co se jeho rodiče rozvedli"), a když jsem se vdávala vůbec mi nepřišlo na mysl, že by to nebylo navždycky... sešel se rok s rokem a..
ovšem vliv na výchovu dětí v tomhle prostředí to má opravdu devastační. asi jako popisuje JanieB, každý kolem dítěte chodí po špičkách, protože co když se naštve a bude chtít jít raděj k druhému z rodičů? sociálka to podporuje protože stačí si postěžovat a bububu, děcko chce raděj k taťkovi/mamce, musíte mu vyjít vstříc atdatd
Ono pro uklidnění postačí projjít o Dušičkách (nebo kdykoli jindy) větší hřbitov, a pročíst si jména, k nim příjmení a letopočty - kolikrát nějaký nositel lehce i dnes exotického jména žil v době, kdy by člověk tipoval tak Františky a Anny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí