To jo, zvlášť když on bude mít rád třeba Messiho, vyloženě zkažený dětství!
VIP zjevy
Trinity se mi líbí :) A klidně i Novotná.
Připadá mi, že na dětských hřištích je polovina kluků Sebastian a druhá Matyáš a polovina holek Zoe a druhá Ema (ještě líp Emma). Trinity aspoň není každá druhá ;)
tsss, máš něco proti mojí Emičce? jsem za to jméno vděčná, protože to původně měla být Evelína. Už to měla napsaný i v papírech do porodnice. Vymyslel to manžel a tvrdě si za tím stál, protože já vybrala jméno pro syna. Naštěstí syn asi týden před poroden řekl, když jsem se ho zeptala, jak se bude miminko jmenovat, že to bude Emma. Tak se to přepsalo, protože když si to přál :-D Jeho slovo má přece větší váhu než manželovo :-D no mně se ulevilo, žejo. A to, že má dvě MM, to je moje chyba (???). přísahám, že jsem nevěděla, že existuje Ema s jedním M. Myslela jsem, že to je jak Anna. Až po porodu se mně lidi ptali, jestli je s jedním nebo dvěma :-D
tož tak......
Tak já ji trochu lituju, protože žít tak dlouho s Koktou a ještě aby mě opustil on....![]()
Jsem si říkala, že si teda tu druhou šanci zaslouží, ale asi ne...(ale o tom současném teda vůbec nic nevím)
Mutziputzi Nebuď na ni zlá, moje kamarádka se s ní zná a říká o ní, že je hrozně milá a hodná....ale blbounká teda ![]()
popravdě si neumím představit, že bych vybrala jméno pro dítě a nevěděla jak se to píše![]()
Otázka je, jestli v době s nižší rozvodovostí bylo i více "spokojených" manželství, nebo se jen nerozvedli a stejně si jel každý po svém.
Si nepamatuješ jasnou Emu s jedním M ze slabikáře? Jak měla mísu a máma maso.
![]()
netuším.
Jo, třeba že přijde Troška s pohádkou, a pak sdílíš jméno i se sousedovic uslintanou fenou.
ale já věděla, však Emma je správně, ne? teda jasný, že existují dvě varianty jména, ale to jsem neřešila, automaticky to byla Emma
To hele nevěřim, Koktu sedřela z kůže, zakazovala mu setkávat se synem, syna přejmenovala, to milá a hodná nedělá, blbá je určitě, to souhlas![]()
Si nepamatuješ jasnou Emu s jedním M ze slabikáře? Jak měla mísu a máma maso.
blondýna, no. teda jako já. jasně, že si to pamatuju, dokonce jsme něco na ten styl napsali do sms o jejím narození, jakože: my máme Emmu, ó my se máme ![]()
Nemám vůbec nic proti Emě ani Emmě. Ale je to jak Jana nebo Petra před pětatřiceti lety, každou jsme měli ve třídě třikrát nebo čtyřikrát ;)
Klid, to je porodní vykolejenost, já si taky nepamatuju, proč jsem dvojčatům dala nakonec takový jména, jaký jsem dala, a rozhodně to nebylo ze škudlilství, jak na základě výsledku tvrdí holky!
Tak já to zase tak moc nesleduju, osobně ji neznám :-) jen mi Kokta vždycky byl nesympatickej a ona prý kolem něj vždycky hrozně poskakovala, dělala pro něj první poslední, jakože přišlo mi, že i kdyby to byl "obchod" (jakože s ním byla, protože byl bohatej), tak za to prostě platila svou cenu.
Ale zákaz styku s dítětem je něco, co vůbec neberu, to máš pravdu, o tom jsem nevěděla, ani o tom přejmenování, to už je dost za hranou.
A to prejmenovani se da udelat bez souhlasu biologickyho otce?
Já i s tim Koktou to vidim tak, že ho vysávala, tehdá jak dělala tu komedii s tim dvojčetem (Rebeka?), vydávala desky, trapná až na půdu, no kdo to mohl finacovat necharizmatický káče z Brna a investice to byla jistě zisková. Pro mě je to tak protivná osoba, že potkat jí někde na akci nebo v restauraci, odcházím.
Já předpokládám, že je to rozhodnutí zákonného zástupce, ale ať tak nebo tak, je to dost jedno.
Cece, to jsou silny emoce :D
To ja mam k lidem, ktery osobne neznam, znacne vlaznejsi pocity.
Na druhou stranu, ti chlapi to delaji dobrovolne, asi jim to tak obema vyhovovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí