Tak prima, dej nam pak vedet!! ![]()
VIP zjevy
No právě to jeho charisma naživo jsem zachytila a naopak události posledních dní a to, jak je sám prezentuje, ne, takže u mě zatím dobrý. ![]()
Hele, to je Jana Dolezelova? Myslim, ze je z Olomouce, takova ta bruneta stihla? Jaka je in nature? Me dycky prisla desne unyla a bez vkusu, videla jsem ji teda na zivo uz dost davno, treba je to lepsi. Babicka tomu rikal, jak kdyz chce a nemuze. ...kdyz uz teda drbem...
Je z Uničova, nejbližší město mého dětství :) Jezdila jsem tam do hudebky. Babička ji myslím vystihla dost přesně :)
Cha, jsem si myslela, ze jo. Unicov, tam myslim vyrostla maminka, nebo tam aspon jezdila do skoly :) Dik
Když už teda drbeme :-), je přesně taková, jaká říkáš... Unylá, bez vkusu, jiskry, stylu... Ale teď má miminko, partnera... Tak asi nějaké kouzlo má :-)
Aha, tak to jo, ja myslim, ze jsou samo daleko horsi zjevy, jen me zajimalo, jeslti ji tak osobne vnimali i jini :)
No tak to me zajima, kdo nam bude hlasit toho samciho matematikare, ehm.
Šmarjá a mně až teď došlo, že je to Doleželová, ta lékárnice? Já si ji pořád nějak pletu s Dobrovolnou, asi že obě studovaly v Olomouci :-) Přitom Terezu Dobrovolnou trochu znám, chodily jsme spolu na vysokou a byla docela fajn, taková hrozně normální, říkala jsem si, že mi to k ní nějak nesedí!
Je velkorysej?![]()
https://www.expres.cz/karel-janecek-a-milenka-0bw-/celebrity.aspx?c=A171031_133424_dx-celebrity_kp
prý mu tu nevěru manželka vzala nádherně onyndo psali .... Cha chá
Uz to tady padlo, ale treba ji uz fakt lez na nervy, nechal ji kartu k uctu a strechu nad hlavou, ja bych to asi zvladla taky nadherne![]()
No jenže podle toho článku to tak krásně nezvládla a létaly talíře![]()
Já se výše asi špatně vyjádřila.
nad tim ohryzkem jsem musela chvili premyslet:P mne se zrzci vetsinou taky ekluji, ale je fakt ze tenhle "neco" v sobe ma. asi ta magorska jiskra:-)
Já zrzouny preferuju, Harry, Axl...
Co je z ohryzkem v předklonu (já to nechápu)
Já radši taky ne
harry fakt ne..
Harry i Axl jsou ok
magorská jiskra mi sexy nepřipadá, asi že jsem si ji pár let užila... (samozřejmě ne u zde zmiňovaného
)
Harry je super!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí