No jo, ale potíž je v tom, že tyhle lidi jsou krásný! ![]()
VIP zjevy
No ale vošklivý lidi by neměli plodit dcery, kdežto hloupý radši nic no...a jdu počítat do tří než mi někdo napíše, že zemřu sama s pěti kočkama, co mě ohlodaj ;-)
Pokec s kámoškou. Takhle si určitě připadala.
Prej ohlodávaj i psi, takže v pohodě, to už máš zajištěný:-). Jo a ty maj prej ohlodávat v obličeji! Zlatá kočka, zlatá!
Ten je zmlsanej až hrůza, jsem tehdá vedle na dotaz proč si já, bojovnice proti obezitě, pořizuju psa co vypadá jak sud psala, že můj buldoček bude štíhlý až anorektický a von fakt je![]()
Uf, tak ještěže tak:-D. Si představ ten trapas, že by sis pořídila nějakého chrta a von by se ti vyžral!:-D
![]()
chichi

Juj, to je fakt až dost

zeby hubeny kolena taky ne?
Copak kolena, ale svaly aspoň ňáký by to chtělo, boty pěkný
no, to je zjevny dukaz faktu ze nejezenim se opravdu nepribira
S tim tady nemáš šanci uspět!![]()
ale jo, ono uz se to vysvetlilo. ony rikaji nejezeni, ale mysli hladovis-prezeres se a tak dokola. jakoze hladovet nevydrzis to da rozum. jenze to je mylka. je dost takovych co vydrzi a nektery az do konce:-/
chichi

![]()
Ešte ma napadlo ze škoda ze si nezmenila meno na Kate Kristel. To by bolo "umelecké" meno na svetovej úrovni ![]()
no, to je zjevny dukaz faktu ze nejezenim se opravdu nepribira
A Ty sis někdy myslela opak? ![]()
Fakt už by se mohla najíst, tohle nevypadá zdravě. ![]()
Ten je zmlsanej až hrůza, jsem tehdá vedle na dotaz proč si já, bojovnice proti obezitě, pořizuju psa co vypadá jak sud psala, že můj buldoček bude štíhlý až anorektický a von fakt je![]()
Okamžitě k tobě posílám psí sociálku! ![]()
Hele, ale za odměnu ti dám obrázek honorace na dostihách, ať se jednou pokocháš decentní elegancí taky!

Čo ju pichá v boku že tak divne stojí?! ![]()
Jn, zaražené větry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí