a co v těch dveřích dělala? 
VIP zjevy
![]()
Mně se líbí jak je taková přirozená

Počkaj, to je ako ona na tom dolnom obrázku?
Díky, Mutzi.
Jsem ráda, že můj CHLAP s velkým CH takový rádobynadvěcí žvásty jako Řepka po sociálních sítích neplodí:-)
Kristelová a spol., to mě fascinuje. Nevěřila bych, že takoví lidé fakt existují, ale baví mě to, jako telenovela
.
Grossovic bych se prosím zastala já, šmarjá je jí 15, její matka nemá vkus a na té fotce je zjevně na nějakém představení nebo tak něco. Osobně znám Denisu (tu starší), moje neteř se s ní skamarádila někde na dovolené a je moc fajn (nebo tedy před těmi cca pěti lety byla).
Mně to taky zvráceným způsobem baví jak telenovela:-)
Nahoře Kristelová, dole Blažková![]()
Kristelová byla taky Blažková právě, Kristelová je "umělecký"![]()
Jaaj už mi to docvaklo.
Som myslela ze Blažková je po mužovi. Píš to rovno, nemám prehľad ako ty :-D
A odkiaľ vzala to Kristelová nevieš?
To už mě přeceňuješ)))
Můj otec se opravdu jmenuje Kristel, mám to v rodném listě a můžu to dokázat. Kdokoli na základě tohoto něco napíše nebo natočí, tak se budu okamžitě soudit,“ snažila se zabránit zveřejnění utajovaného příjmení. V kuloárech se ovšem šeptá, že příjmení Blažková se Kateřina vzdala proto, že se do našeho showbyznysu rozhodně nehodí. Zkrátka nevynikne!
![]()
Díky kolegyně
Kačenka je dobrá komedie. Mimochodem je zajímavý, že všechny Kateřiny co znám, jsou děsný důry, to taky nemůže bejt náhoda)))
Pavlíka?
Nebo sociálku?
Stačí Pavlíka, ten už pak tu sociálku zavolá sám.
Nebejt tebe, tak o tohle drama přijdu ![]()
Ale musím říct, že mi je čím dál víc líto Erbový. Von ten řepan by ji asi nechal na pokoji, nemít na krku tu pipinu... co ta musí bejt za tvora? ![]()
V každým případě je to už trapný. To jim nevadí, že si o nich takhle budou číst jejich děti?
O těchhle lidech můžu napsat, že by se neměli množit?
Možná proto ze sebe některé dělají Kairy.
Tam je to ezo hele, ta mi navíc neni protivná, ta může![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí