Ja jsem chtela obhajovat, ale prislo mi nejak automaticky a nenutny obhajoby, ze holka v 15 moc vkusu nema. Zvlast kdyz ho nema maminka. Tu starsi neznam, tahle mi prijde v pohode a sikovna. Ta fotka je nelichotova, jak ji zvetsuje hlavu:)
VIP zjevy
Sako dobrý, nohy pěkný, vlastně všechno pěkný, ale nějaký gatě by to asi chtělo. Mladýho Schwarzenegra děvče.
To je fakt divný.:-D
jejda, to jí chudině nikdo neřekl že zapomněla gatě? lidi sou fakt hrozní![]()
Aby pak někdo neřek,že holka přišla s holým zadkem ![]()
Ja jsem chtela obhajovat, ale prislo mi nejak automaticky a nenutny obhajoby, ze holka v 15 moc vkusu nema. Zvlast kdyz ho nema maminka. Tu starsi neznam, tahle mi prijde v pohode a sikovna. Ta fotka je nelichotova, jak ji zvetsuje hlavu:)
Tlustý taky není nutný obhajovat, jim to jídlo do chřtánu taky nikdo necpe, jenom se divim, že se něco fakt může a něco ne, teď to chce mi říct, ať jdu s tou svojí ukřivděností do háje
To neni na tebe![]()
A Schwarzeneggerový děvče si na sebe může vzít cokoli a bude to dobrý![]()
Predpokladam, ze Grossovic slecne ten oblicej taky nikdo nemaluje
Je tady jedna co by ti napsala, ze se nemusi vsichni malovat, aby se libili tobe a jeste by te mile oslovila, ale jo OK, mne nejak nejde kritizovat dite, tuplem s jejim osudem, jeste mam rezervy![]()
Může mi někdo vyvsvětlit, o co jim jde, čeho tím dosáhnou a komu tím prospějou?
Sobě. Každá reklama je dobrá ![]()
Řepka a Erbová byli normální hloupější lidé, nez se zjevila Kristelová, tam já vidím ten psycho element![]()
Jakože Kristelová je šťastná, že má téma a může se denně vyjadřovat do bulváru:-) to by sedělo. A Řepka, jak nenechá nit suchou na svý Vladěně, to byl asi víc hloupej než normálně. Nebo to fakt za něj píše Kristelová:-)
Ta vogo, sama se divím, že mi to stojí za to číst:-)))
Prý se do diskuze na Fb zapojila dcera Erbový ať takhle nepíšou o mamince, to už je ekl....volala bych samozřejmě koho, co?![]()
Pavlík je vždy o krok přede mnou ;-)
Pavlík je vždy o krok přede mnou ;-)
A jakej je jeho poslední krok v týhle kauze? Ztrácím přehled:-)
myslíte, že si kristelová myslí, že jí se nestane, že max. do dvou let bude na místě "vladěny", nebo je jí to jedno, nebo s tím dokonce kalkuluje?![]()
To je hrozne bahno
Na Kristelovou mam pifku od doby, kdy jsem ji slusne pozadala, zda by mohla uvolnit dvere do obchodu. Ona mi rekla, ze jsou tam jeste jedny dvere, ovsem ty jsem s kocarem neotevrela. Proste
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí