Brzy všichni pochopí, že je to buď Smrt nebo Topolánek
...ale fuj fuj fuj, takhle já nechci mluvit))
VIP zjevy
...jak šli křupani na pohřeb...
Asi sa potrebuju vyčleniť. A za zaostalých považujú tých čo prídu v čiernom. Alebo tým dávajú najavo, že sú takí uzialeni, že nepremýšľali nad oblečením. Ok
Jsem rada, že mi Kačka K. na IG radí, co číst dětem. Jasně, nikdy tablet ať máme malé intelektuály, co budou číst Zolu. A začneme Disney princeznami.![]()
Clauďáka Minischifferku geny pro Zolu nepredurcujou, stepfather Repka Claudiusovi taky asi nepomuze...a tak treba se pletu![]()
Když já to tvoje nadšení Topolánkem nějak nesdílím..
Podle mě je to jen další hulvát, stejně jako Zeman, jenom v bleděmodrém. Na hrubý pytel by pak přišla stejně hrubá záplata.
Určitou nadějí u něj ale snad je, že je poněkud soudnější a snad ne až tak smrtelně samolibý.
Ale... nevím, nevím..
Vlastně vůbec nevím, koho volit, protože mi Drahoš čím dál víc nesedí. Naprosto nečitelný, nevýrazný, nijak se neprofiluje, reaguje často trochu zvláštně.. A Horáček.. ty patetické kecy pořád.
Fakt nevím ![]()
bohužel to vnímám naprosto stejně. navíc mi šíleně vadí ty znovu vylézající zprofanované kreatury se spasitelským komplexem - nejen Topolánek, ale i Paroubek zachránce... jeden by blil! ![]()
Ja jsem ho mela vzdycky rada, na rozdil od Zemana neni kupodivu zapsklej, hlavne je fakt jedinej kdo rozstreli to neuveritelny spojeni Zeman-Babis, nikdo jinej ve 2.kole Zemana nema sanci porazit, tim jsem si docela jista.
topolanek sam je mi celkem sympatickej. ale ty kamaradsky kseftiky okolo..
ja byla minulej tejden na jedny debate prezidentskejch kandidatu a nadchnul me fischer. volit ale bbudu drahose, protoze je podle myho jedinej, kdo muze porazit zemaka. a povazuju ho za slusnyho cloveka, to ze pusobi nudne a sucharsky mi zas tak moc nevadi. minimalne nenablije do klenotu a nebude v rozhlase vysvetlovat, co to znamena pasy, to mi uplne staci :D
Tak to rozhodně. Lepší by byl i ledabyle vycvičený šimpanz. ![]()
![]()

Vošklivá transka s buřtem! ![]()
netuším kdo to je, ale vzpomněla jsem si proč jsem nechtěla nosit ty černé punčocháče:-(
Kdo to je? ![]()
myslím, že přítelkyně genzera a jeíj dvorní návrhářka (a modely té návrhářky
)
Myslím, že přítelkyně Geni Genzera se svou návrhářkou. Není to tak dlouho, co jsem sem právě tyhle dvě spolu dávala já. V jiném, dost příšerném modýlku.
Markéta s návrhářkou Alenou Wilson
Že si "návrhářka" taky něco nenavrhne. Ona má snad i ty punčocháče stejný ![]()
Ideální dvojka. Genzer vypadá jak škaredá ženská a ta pani vypadá jak škaredej chlap.
hele, návrhářka nosí vlastně pořád to samý ![]()
edit: aha, poznámky pod obrázkem jsem si všimla až teď ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí