ten váš model si pamatuju. na téhle fotce není vidět, jak "sexy" je to pyžamo zezadu, aneb jen málo žen si může dovolit odhalená záda.
VIP zjevy
@Dadoo návrhářka? ![]()
![]()
Tak ta navrharka nekdy prej okolo 2013 vypadala celkem sik, ale to ji ocividne oblikl nekdo jinej. Taky se trochu spravila od te doby, jak to tak vypada....

"Navrhy" nekomentuju teda
Tak to rozhodně. Lepší by byl i ledabyle vycvičený šimpanz. ![]()
![]()
Často mi tvoj koment zlepší náladu, niekedy ich cielene vyhľadávam, čím to asi tak je?
Tak ta navrharka nekdy prej okolo 2013 vypadala celkem sik, ale to ji ocividne oblikl nekdo jinej. Taky se trochu spravila od te doby, jak to tak vypada....

"Navrhy" nekomentuju teda
To je vážne ona? Na tej vrchnej fotke na mňa pozerá krásna ženská![]()
aneb jak se ze sexbomby stane jen bomba
vůbec bych neřekla, že je to tatáž žena.
Ja myslim, ze na te horni je docela pomohl PS a ty kila dolu no...
no co co... lagerfeld prece taky chodi furt v tom samym :D
No co, trochu se vyvinula (všemi směry). ![]()
ještě vás nečte ![]()
mně teda nepřipadá žádná hvězda ani na té první fotce, jen líp naaranžovaná a mladší/štíhlejší. tyhle krychlové obličeje jsou už celkem brzy nehezké
sakra, coby majitelka krychlového hranáče vám teda pěkně děkuju ![]()
ale houbelec, dokud neuvidim neuvěřim![]()
Mně se hranaté obličeje líbí, mnohem více než ty oblé "koule", byť někomu přijdou roztomilé.
Ze ty vytahnes vzdycky ty koule, ty jo.... je jeste spousta jinejch veci ne? Stejne tak jak neni jen spek a bez speku.

díky za pomůcku. Nejméně se mi líbí "round" shape. Asi proto, že takový koblihovatý tvar obličeje mám. A ne, fakt se mi to nelíbilo ani když jsem byla mladší, tedy bez stop stárnutí.
Fakt nemas. Ty mimozo. Ach jo.
No, co si vybavuji z jedne fotky, tak máš oválný až skoro long obličej.
Jestli Ty náhodou nemáš bryle, ve kterých se mení sklíčka sama automaticky, a přes ty brýle pořád koukáš....
...bud máš pred ocima koule, špeky, koblihy, tuky...
Možná že kdyby jsi si tu koblihu se šlehačkou normálně dala místo tabulkove asketické krmě, tak by to bylo všechno lepší...![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí