VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 08:50
Reakce na zlatahouba:

Vim ja uz?

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 08:51
Reakce na jinx:

Ještě ty řasy se mi nepozdávají, ale jinak furt vypadá dobře.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:12
Reakce na jinx:

Šmarjá, jsem si zrovna chtěla koupit svetr v podobné barvě . Tak teď abych přemýšlela, s jakou rtěnkou bude vypadat o.k., jestli vůbec. 

Offline kariii
52 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:24
Reakce na Pinot Noir:

Ještě ty řasy se mi nepozdávají, ale jinak furt vypadá dobře.

Ty řasy jsou pro mě vysloveně nechutný, pavoučí nožičky. Ale jinak mi přijde moc hezká, nepřijde mi, že by to přehnala.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:47
Reakce na whiskas:

Staci, kdyz si das rtenku, ktera Ti slusi. Podle me je spatne komplet liceni, ne ta kombinace s modoru, protoze ona proste neni typ na tyhle teple barvy. 

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:49
Reakce na whiskas:

A já myslím, že špatně jsou jenom oči, to už je moc, rtěnka je v pohodě.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:52
Reakce na Lamicka:

Mutziputzi 

No uvidím, když bude nejhůř, využiju ten svetr jen jako zateplovací vrstvu např.při odklízení sněhu. Blbý je, že je to véčko .

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:55
Reakce na whiskas:

Na oblečení by ta barva neměla vadit, troufla bych si i říct, že ti bude slušet, ale oční stíny do cihlova fakt sluší málokomu. Hlavně naživo je to jak atopický ekzém, či propařená noc.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 09:56
Reakce na Karja:

Stíny nenosím, maximálně jen "nude", tak snad to nebude rušivé .

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:39

Jak je todle možný nepochopim, přitom jindy vypadá normálně!

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:44
Reakce na Mutziputzi:

Nevím, kdo to je. Ale tohle teď přeci hrozně in, big butt .

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:48
Reakce na whiskas:

Khloe K., obvykle vypadá "normálnějc", asi nafukovací nebo nevim ;-)

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:01
Reakce na Mutziputzi:

Na té první fotce bych ji tedy nepoznala. Na druhé vypadá báječně .

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:03

Já si to snad koupim, kluk je čtivej

„Vždycky jsem měl uklizené a srovnané věci. Dokonce jsem i uklízel po druhých. Návštěvy často nechápaly, když přišly k nám do Černošic a já tam s tím malým příručním vysavačem skočil pod stůl, jakmile Markus dojedl, a cestou zpátky jsem ještě přejel pohovku a křesla. Nesnášel jsem drobky na podlaze a před návštěvou mi to připadalo nechutné, takhle jsem je občas i vyzval, aby zvedli nohy, že to pod nimi přejedu,“ promluvil o své libůstce Řepka. 

Zdroj: http://www.extra.cz/vedela-o-tomhle-katerina-kristelova-tomas-repka-trpi-bizarni-libustkou

„Poprvé jsem se o tom, že spí s někým jiným, dozvěděl v tom nejhorším okamžiku. Byla těhotná s Markusem a na dálnici při jízdě autem, kdy já jsem řídil, mi přiznala, že si není jistá, jestli je to dítě moje. Myslel jsem si nejdřív, že si ze mě dělá srandu, ale když jsem pochopil, že to myslí úplně vážně, musel jsem zastavit na nejbližší benzínce, abych to rozdejchal,“ popisuje Řepka a pokračuje: „Nedokázal jsem to pochopit. Navíc jsem nemusel moc pochybovat o tom, že nebýt toho, že nešlo o těhotenství, nikdy by mi to nepřiznala. Bála se. Takhle mi hned naskočily otázky, s kým vším a kdy ještě. Volal jsem Bahenskému, jak se k tomu postaví a jestli ví, že jeho exmanželka je s jedním z nás těhotná, jen ještě neví přesně s kým. I do toho telefonu bylo znát, že kouká jak opařený a neví, co na to říct. Něco mumlal o tom, že to není možný a sám z toho byl v šoku. Jen nebylo patrný, z čeho je v šoku víc – jestli z toho, že to vím, nebo z toho, že by mohl mít s Erbovou další dítě. Takže jsem musel na testy otcovství,“ vypráví fotbalista hodně emotivní část o tom, jak to Vlaďka hrála na dvě strany.

Zdroj: http://www.extra.cz/tomas-repka-na-testech-otcovstvi-erbova-ho-podvadela-uz-tehotna-neuverite-s-kym

Offline Aranel
6636 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

"i do telefonu bylo znát, že kouká jako opařený" 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:20
Reakce na Mutziputzi:

Nalákala jste mě, počkám až to bude v Levných knihách 

Musím ale říct, že je to další z chlapů, který u mě neuvěřitelně klesl po tom, jak po rozchodu haní partnerku. Předtím samý cukrblik a teď toto.  To stejné co předvádí Paroubek okolo rozvodu  A asi nikdy nezapomenu na plačícího ublíženýho Romana Šmuclera 

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:21
Reakce na moninika:

a neměl pak Šmucler těch manželek jednu dobu taky nějak víc?

Mě vždycky trochu fascinoval, protože mi přišlo, že stejně jako Tom Cruise má vepředu tři zuby.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:27
Reakce na Mutziputzi:

Jestli si ji koupíš, nemohla bys založit vláknu ,,Děkuju" ? Já něco takovýho asi domů donést nemůžu. 

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:31
Reakce na nellielovett:

Já si domu můžu dotáhnout co chci, ale tady bych spíš měla problém si to odnést z krámu, mi připomnělo jak jsme si na škole na přednášky kupovaly Story, ale k němu Lidovky a zabalit to do nich, stay intelektuálka hadr

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Ježíš no fakt 3 zuby..! Doteď jsem si nevšimla, ale od teď nemůžu koukat jinam.