jo
VIP zjevy
jj nejlepsi je ze my to takhle resime do mrte kdezto chlapi... jednu fakt "objektivne";-)) moc hezkou stihlou soumernou s krasnymi vlasy uplne prechazi s oznacenim "ta? aale, to je ledova kralovna" a v minulem zamestnani takovou interni miss vyhrala obezni obryne vyblite bleda prirodni blond
Ja mam asi nejaky hodne nizky esteticky naroky. Mi prijde vetsina lidi normalne hezkejch. A opravdu malokdo vyrazne serednej.
No nevim, asi zas jak který chlapi, chápu že v Kolbence by frčela vyblitá blond obryně.
No jo. Nas ledovek se lidi boji ![]()
ja mam jen ty nejvyssi esteticky naroky - tilda swinton
![]()
(k vlasum jsem to jeste nedotahla, ale ted jsem se v cechach nechala blbe ostrihat, takze to asi brzo pude)
Jakto, ze blbe?
panc jsem takzvane neodolala a nechala se ostrihat v olmu v santovce v klieru. rikala jsem si, jak desne usetrim oproti nemecku, no tak jsem usetrila
velka chyba!
Zamilovana❤️
Do prčic, Mutzi,já se sem snažím zkopírovat příspěvek od kristelky z instagr.,a nejde to celý:-(
to je jedno, podstatný je, že ty řešíš kolena, kdežto "adresáti" tvé krásy a nádhery mají uplně jiný priority;-)
#TomasRepkaMuj007
Luno, Ty ten příspěvek vidíš celej? Já jen: Zamilovana.
jj nejlepsi je ze my to takhle resime do mrte kdezto chlapi... jednu fakt "objektivne";-)) moc hezkou stihlou soumernou s krasnymi vlasy uplne prechazi s oznacenim "ta? aale, to je ledova kralovna" a v minulem zamestnani takovou interni miss vyhrala obezni obryne vyblite bleda prirodni blond
A není to spíše ve smyslu "nemám na to, nechám to být, případně to pomluvím"
?
No taky bych to jinak musela vyresit jako Slobodan Praljak!
Mrkla jsem na instagram, pac me malokdo tak bavi![]()
Ja cekam!!![]()
Když to nejde vložit celý. Nemám na to talent.
to urcite ne

Ta pere 007 vsude![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí