Zas lepší lodyha než kobyla ne?![]()
VIP zjevy
Tak to určitě.
siroka ramena, vyvazena sirokymi boky a mezi tim stihly pas - to je ideal preci:-) blby je kdyz ty druhy dva atributy chybi. to je pak Kate no. ktera urcite neni oskliva ani hrozna, jen teda zadnej idol a ideal krasy, to je co me kapku popuzuje. a klidne to muzu rict i kdyz sama mam do idealu daleko, proc by ne?
Zas to tady bude na dvě stránky:-D!!!!!
Já s tebou souhlasim a s kritikou ani svojí nemám problém![]()
![]()
![]()
Tady se chválí široká ramena a velké nosy? Ještě přidejte chlupaté ruce a začnu si připadat krásná ![]()
Hergot,já už to tu psala několikrát, že se mi ramena a nosy líběj.. (chlupatý ruce se daj oholit
i když teď je to v módě)
A to si kup Biosil, co tady vobcas nekdo doporuci na vlasy!![]()
Ten jsem zrovna dobrala
A methionin k tomu!
Vrazilo se ti to taky vsude krome hlavy?![]()
Vrazilo se ti to taky vsude krome hlavy?![]()
to neříkejte vůbec ani nahlas, protože přesně tohle se stalo mně! byla jsem bujně chlupatá a nadále plešatá!
no tak to se mam na co tesit, prave ho beru!![]()
tak si pak holky koupíte ten Philips Lumea za desítku, párkrát zablikáte, a bude to zase v cajku ![]()
Né, neboj, žádný chlupy mi po tom rozhodně nepřibyly. Ale vlasy nejspíš taky ne ![]()
Mně přijde podzim úplně nejdebilnější období pro vlasy. Normálně se mi vlasy vůbec nelámou, nepadaj, prostě nic. Teď mám podél obličeje zase solidně vypelicháno a stejný problém jsem měla loni touhle dobou. Rok mi to dorůstalo a teď znova. Nedrží to, plihne to, děs a běs. Achjo.
No podle me ten Biosil vyrabi Philips, to neni nahoda![]()
A strážného anděla máš? ![]()
To už je fakt strašný toto, ale asi bych to zbýt na mě 2x rozvedený bezdomovec a adekvátní vizáží neprezentovala jinak, to bude sebeobrana![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí