Sweet Potato sem si toho hnedka všimla, mám moc chytrej telefon asi :-)
VIP zjevy
aspon nakou s hezkejma nohama teda moh loupnout

Potrefenáhusa Mám to stejně. Pěkný exemplář - a nic.
Sweet Potato ![]()
základna byla mimo civilizaci, ale jeden z výletů byl i do "města", kde jsem statečně odolala vyhlášené pekárně, respektive určitým produktům (ať žije dokonalý chléb v Sušici). Ne, že bych se nemohla najíst, ale pojala jsem to zároveň jako otestování, jestli minimální příjem (minimální z mého pohledu) funguje. Takže možná funguje, ale zřejmě až po delším časovém úseku, což praktikovat nehodlám.
Dadoo Přesně tak. Jen nevím, proč, ale mám z něj stejný pocit.
![]()
Potrefenáhusa Mám to stejně. Pěkný exemplář - a nic.
No a jakej je teda ten odbornej termin!? Ted mi to bude celej den lezet v hlave... ![]()
No a jakej je teda ten odbornej termin!? Ted mi to bude celej den lezet v hlave...
pridavam se k otazce, Mutziputzi :) chci bejt chytrejsi :D (a hlavne par adeptu na toto oznaceni znam)
MP Marge razorblade navrhuju nešukatelnej ![]()
Potrefenáhusa Poměrně výstižné, i když ne úplně v tomto případě. Šukatelnej by byl, ale tak nějak bez rajcu. Kdyby nebylo nic jiného na práci.. aby řeč nestála ![]()
Sweet Potato
základna byla mimo civilizaci, ale jeden z výletů byl i do "města", kde jsem statečně odolala vyhlášené pekárně, respektive určitým produktům (ať žije dokonalý chléb v Sušici). Ne, že bych se nemohla najíst, ale pojala jsem to zároveň jako otestování, jestli minimální příjem (minimální z mého pohledu) funguje. Takže možná funguje, ale zřejmě až po delším časovém úseku, což praktikovat nehodlám.
U Rendla mají nejlepší koláčky na světě, ty jsi měla ochutnat ![]()
Mutziputzi Nohy te baby bych brala radsi nez Romana, za me stejny, uplne nulove okouzleni.
moninika To je pravda, tam mají skvělé koláče. Z extrémních pokusů se stravováním jsem vyléčena
.
(Upraveno: nějak mi nedošlo, že je řeč o tom samém pekařství
.)
whiskas co mas furt za pokusy?
Si precti, jak ji hollywoodske zeny tveho veku. Rano list salatu, v poledne kreveta, tri hodiny pilates a vecer inhalujou papirovej pytlik, se normalne preziras!![]()
whiskas Pouťovej nebo zdobenej, nebudeš zklamaná ![]()
whiskas My měli pradědu přímo v Sušici. Vždycky mě tam provedl po všech hospodách, představil všem svým přátelům, pod 60 let neměl nikdo z nich.
Cestou domů jsem pozvracela všechny silnice na Prahu - ty kombinace rum-zelená-myslivec-pivo a pak zase znova mi asi moc nesedly. ![]()
![]()
Sušice je naprosto boží!
Mutziputzi mám z nej úplně stejnej pocit, v zásadě až skoro hollywoodskej hezoun a naprosto nepritazlivej
Přesně. Charisma nula.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.