Jiná Realita ten účes ![]()
VIP zjevy
Lamicka a hadry...a prostě, vidím máňu ![]()
Jiná Realita a ja hnusne spoteneho chlapa
.
Prosim vas a vy jste nekdy chapaly Plekance, ze si nasel tuhle blbaňu??
Mutziputzi docela jo, mne se k sobě hodili. Mám z nich obou dojem hodnej a trochu blbej. Fakt mi jsko par přišli úplně v cajku a trochu mě to překvapuje.
Mutziputzi Ja ne. Ale pozitivne jsem kdysi vnimala jejich svatbu bez hvezdnejch okazalosti. Jenze ja se na tuhle zpravu nemuzu soustředit, pač jsem plná dojmů z prodlužka.
Tuhle dvojici jsem nějak celkově nepochopila - asexuální skřítek si vzal sexy hokejku.
Stará Stanová Kůže Plekanec a sexy?
Sorry, ale fakt ne. Je to normální chlap. Nic extra. K Lucce se hodil.
na te rozchodove fotce jsou jak syn s mamcou
jinx tak to je presne ![]()
Malvin Co do vzhledu je na tom Pleky o několik tříd lépe - pěkný sportovec vs. ... (nechci být negativní, až na ten zpěv a vkus mi je Lucie docela sympatická)
Stará Stanová Kůže souhlasim s Malvin Plekanec je dost asexuální typ. Takovej kámoš od vedle. A ta bradka strašná..., proč to neshodí, to nesluší snad nikomu ![]()
Plekanec je spolužák bratra, čili ho znám jako o 4 roky mladšího chlapce hodně dlouho a tohle jsem nepochopila, Vondráčková je trapná až na půdu odjakživa, první šok pro mě nastal, když vyprávěla, že než se seznámili, měl Tomáš její CD)))
Stará Stanová Kůže Pleky podle vzoru Abája viď?![]()
Mutziputzi mne se k nemu ona hodila vic, nez takova ta typicka "hokejova manzelka". proste spolu byli takovi prumernakovi :D
razorblade Já jí nemůže vidět a zejména slyšet, chceš link na Plot?![]()
Mutziputzi diky, nemusim slyset vsechno. I kdyz... nevim, jestli to nepatri spis do priznani... jako dite jsem mela jeji kazetu Marmelada a ve walkmanu mi to jelo docela hodne. Spolu se Smouli diskotekou![]()
razorblade Já sem intelektuálka už od jeslí, mně z ní bylo blivno odjakživa
BTW Plekanec byl poměrně obézní chlapec celou základku.
razorblade Hehe, jsem ze stejné generace
Ty kazety bych možná ještě u našich našla ![]()
Mutziputzi U nás na škole máme taky takovýho špekounka, s překvapením jsem zjistila, že je z celé školy nejrychlejší v běhu. A i jinak hodně sportuje, dokonce pětiboj. Takže špeky asi ve sportu nemusejí vadit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.