Potrefenáhusa Tak stačilo by si kupovat věci o číslo větší. Znám i větší chlapy a připosraženě nevypadají. A recesi mu taky nežeru. Dadoo V tom jejich vinařství jsem byla. Pokud to byla recese, tak ok. Ubytování ok, ale víno hnus.
VIP zjevy
Janulik03
nič nie je nemožné
Janulik03
a kdo to je?
ale taky nevim, kdo to je.
Luna Já vlastně taky nevím, ale myslím že by to mohla být Sisa. Sice se málo třpytí, ale mohla by to být ona.
Luna Stará Stanová Kůže nááhodou viem. Sisa Sklovská a manžel si asi nechal zapustiť bradu ako Gott. No vyzeraju ako teroristi po splnenom výkone . Bond, James Bond s aktuálnou parnerkou. ![]()
Ale na obranu Silvie musím zároveň povedať, že som bola na pár predstavení, kde učinkovala a je neskutočná. Veľká kopa energie, ťahala celé predstavenia. V tom je dobrá, uznávam.
stes tak jestli má nějakou okrajovou už ne úplně konfekcni velikost, tak to o číslo větší muže bejt dost zásadní problém...čímž teda ho chci omlouvat jen zčásti, to jen, ze i chlapům se můžou blbě shánět hadry
Potrefenáhusa Když u něj je hlavně celý ten styl oblékání špatně, tady o číslo větší nepomůže. On obléká záchodového pavouka, přitom má postavu jako býk.
Stará Stanová Kůže ale jo, no.ale v reálu mi prisel jako hezkej kluk, videla jsem ho teda ve sportovním, ne v těch prislizlejch obleccich snatkovyho podvodníka.co nosil ve svých drsnejsich začátcích mu teda slušelo o dost vic
Potrefenáhusa já mám pocit, že když zrovna na sobě nemá babiččiny věci, případně hadry určené střihem na postavu hlava na tyčce, tak mu to celkem sedí. aneb kdyby hledal oblečení střihem na jeho postavu, tak by našel. věci, které nosí, by mu neseděly ani o dvě čísla větší, protože nejsou na muže, kteří mají svalnaté nohy, například. nebo velká ramena. když měl občas nějaké kraťasy a tričko, vypadal normálně.
Jiná Realita jo, měl by se fotit sem a nechat si poradit!!!
Potrefenáhusa Když u něj je hlavně celý ten styl oblékání špatně, tady o číslo větší nepomůže. On obléká záchodového pavouka, přitom má postavu jako býk.
jo, to je výstižné, mnohem méně slovy to, co jsem napsala před chvíli :)
Potrefenáhusa Přiznávám, že mně Víťa, když si odmyslím ten přiteplený styling a vůbec světonázor, připadá jako hezký člověk celkově. A že je takový mohutný, to je u chlapa spíš přednost, podle mě. Poradit si on bohužel nenechá, je přesvědčený, že kritici tomu nerozumí. Není to recese.
Víťa by se mi v jiné stylizaci taky líbil. Jinak kamarádka ho zná osobně a můžu vás ujistit, že recese to není ani omylem. Samozřejmě je možné, že Mutziputzi to jediná pochopila, možná ví i víc, než sám Víťa.
MP Meri mozna kdybych to doprovodila story jak ho kamaradka zna osobne a muzu vas ujistit, ze to je recese, bylo by to verohodnejsi, moje chyba
Mutziputzi Recesi nevěřím. To by si odpustil ty ublíženecké spratkovité reakce na kritiku. Ten chlapec to, bohužel, myslí až příliš vážně.
Přesně! Ty jeho nerudný odpovědi věru nesvědčej o tom, že by to měl nějak extra na háku!
(a má velkou prdel, fuj
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.