barbucha S makeupem by si měla radši pomoct sama, wtf?

barbucha S makeupem by si měla radši pomoct sama, wtf?

barbucha a nedělá dulákové to obočí nějaký ten filtr? vypadá jak dvě tři obočí překrytá přes sebe
Nie, takto to vyzerá keď si maľuje obočie niekto kto to nevie. Proste sú triky na to aby obočie pôsobilo hrubšie alebo hustejšie ale určite to nieje tak že vezmeš tužku a vymaľuješ všetko naokolo :D
já kolem nemám žádný extra sportovce a sama tomu taky moc nedám, ale neznám fakt nikoho v okolí mýho věku, kdo by měl takhle strašnou zhroucenou a naprosto netvarovanou postavu. Teď nemluvím o tloušťce, i bez ohledu na objem mi přijde jen jako hrouda beztvarýho zhroucenýho sádla, žádný ramena, žádný lejtka, žádnej krk, záda, nic...
Ta Duláková je jasný příklad toho, jak make-up guru lžou ![]()
Mám stejnem typ pleti (momentálně ještě horší) a žádnou sebelepší technikou se "flawless" efektu prostě nedosáhne. Proto si zásadně nenechávám fotit ksicht z blízka ![]()
Potrefenáhusa no ona je celá divná, i kůži má divnou.
možná je nemocná, v tom případě se jí omlouvám, ale spíš mi přijde jako člověk, co strašně jí, nějaké hnusy. a vůbec se nehýbe. ona i hodně divně chodí, viz její outfit videa. může to být tím, že vůbec neumí nosit podpatky, ale spíš tím, že nemá vůbec žádné svaly, aby ji při chůzi nějak držely pohromadě :(
Jo, taková hrouda to je... madam influencerka ![]()
Potrefenáhusa ja znam par lidi, teda spis zen, ktere nikdy v zivote necvicily, nesportovaly-vubec, nijak, ani rekreacne, nejezdi treba ani na kole.. ani nikdy fyzicky nepracovaly, a takto priblizne vypadaji - mimo ten tupy ksicht teda.
barbucha Jiná Realita Mě tedy přijde, že ta paní Ema musí být fakt nemocná. Ve smyslu, že minimálně za ty divné pohyby nemůže, připomíná mi dceru známých, která se narodila jako těžce hypotonická a dodnes prostě při pohybu vypadá jaksi rozplizle, ač je to velmi štíhlé dítě.
Ale jinak styling, make up, sebereflexe a všecko další je opravdu ![]()
Tak som sa neudržala a pozrela si tu Emu. A musím sa priznať, že ač ona sama je zvláštna, niektoré jej handry by som brala. ![]()
Pavlena nevím, možná. ale vím, že někde sama o sobě naznačila, že si třeba je vědoma toho, že je tlustá, ale nijak nenaznačovala, že by to bylo nemocí. prostě tlustá (ale nevadilo jí to).
viktorka_od splavu já si troufám tvrdit, že i to je genetika. Já dělám velmi velmi málo (na kole teda jezdit umím!
) a rozplizlá nejsem. A takto rozplizlá není ani moje sestra, i přesto, že má nadváhu.
Možná patřím k těm, co mají za 3 dny cvičení sixpack (nebo jak byl ten flejm...)
V tom případě jsem hloupá, že ty 3 dny neobětuji.. ![]()
Tak som sa neudržala a pozrela si tu Emu. A musím sa priznať, že ač ona sama je zvláštna, niektoré jej handry by som brala.
tohle jsem psala už kdysi dávno, ještě v trochu jiném jejím módním období, teď jsem ji dlouho neviděla. já bych brala hodně jejích věcí, a ona, kdyby zhubla, tak by nakonec fakt mohla být i influencerka, jak si zřejmě přeje. jenže prostě její styl fakt nekoresponduje s jejím objemem (makeupem, vlasy...).
její styl asi nemusí každému sedět, ok, třeba nesedí většině, ale nějaký styl očividně má.
Pavlena no pozor, ja vubec netvrdim, ze kazdy kdo necvici musi takhle vypadat, rozhodne je to geneticky od zakladu dany.. ale pokud takhle uz vypada tak.. jedna z tech mych znamych je treba uz od detstvi proste hodne nesikovna+hypermobilni klouby, takze i kdyz se chtela hybat vzdy to skoncilo urazem
Klara au
Jiná Realita tak podezřelá je cela trojka
stes no dobře, tak podezřelé nad obvyklou míru
už někdo našel prosím ty zelený šaty????

Tak ja nejsem KK, na pamatky se teda muzu taky krajc vajc, ale agenta na lechtani nemam, natoz na tu kazdovecerni partii! Radsi balim![]()

Mutziputzi
Zaujímalo by ma kto ich fotí. Dúfam že nie Claudi lebo to fakt trauma na celý život toto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.