Jos s tím nic nenaděláš, já už ty věci pak do těch šuplíků a poliček jen tak házela, žádné srovnávání. V tomhle věku si s hračkami ještě moc nehrají a něco dělat musí![]()
Čas vánoční...
Pinot Noir Víš co, my jsme asi bordelari všichni, tak se to pak nakupi. Já třeba uklízím, ale nedávám věci na svá místa. A dětské krámy a další predmety, co holky přenáší, máme úplně všude vyjma WC.
A já jsem díky Pinot Noir a jejímu zahradnickému přehledu vymyslela chybějící dárek pro mámu. Vypichovač pampelišek bude to pravé! (Díky!) Narozeniny a svátek o Vánocích je fakt děs.
Bráchova přítelkyně se narodila na Mikuláše a jmenuje se Lucie. Ta má pak taky celý rok utrum.
Kdo to tu tvrdil, že ty hvězdy ze svačinových sáčků jsou hračka? ( Vilemina , vidím tě!) První letěla do koše. Ještě že jsem těch pytlíků vzala 100! ![]()

Pinot Noir
ale tahle se ti povedla!
Pinot Noir ta je ale moc hezka! Nejdriv jsem myslela teda, ze je strasne obri, nez jsem zaostrila a pochopila, ze visi na okne a ne na plotu :)))
Pinot Noir dokud jsi to nenapsala, nic takoveho jsem nevidela
Na youtube jsou navody jak to strihat, nepomohlo by to?
Pinot Noir jak jsi to napsala a dívám se na ni, tak mám pocit, že mě chce sežrat![]()
moora
Ta megahvězda mě vyděsila! Já to mám naopak, hned jsem pochopila, že je na okně, ale jak jsi to napsala, nedokážu se té představy na plotě zbavit!
Včera mě masožravá hvězda od Pinotů inspirovala,tak jsem hned večer lepila pytlíky
(muž to patřičně okomentoval,zda je doba natolik zlá
).
EDITH4B Pinot Noir teda ale hezky to mate..! Ted chci taky navod...![]()
Pavlena já se inspirovala na YouTube
Je to strašně jednoduchý.
EDITH4B Krásný. Kdysi jsme tyhle hvězdy vyráběli s dětmi. Strašná spousta sáčků na to tehy padla.
Pinot Noir Hvězda Grinch? ![]()
Děkuji za inspiraci Karoleena

Bože můj, já jsem si musela najít návod na to, jak poskládat papír na vystřihované vločky. Takové ty co jsme dělali na základce. Ano, taková jsem marná.
Chcete mně říct, že tady je vánoční téma a já ho nesleduju?! ![]()
Sweet Potato Jsou fakt boží ![]()
dzizisketa ja tiež ![]()
![]()
EDITH4B celé okno je ![]()
Karoleena Mrzí mne, že jsem neobjednala i nějakou rybku. Muž chtěl tu mušli a ta se nám naživo moc nelíbí.
Betlém jsem sestavila, do zadní řady to jde sotva zarvat a figurky vepředu se naopak poněkud kinklají.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY