MPLee jé, vidím kolo z 3D tiskárny? ![]()
Čas vánoční...
Karja tento je jen břečťan stočený do kruhu, nic se nikam nenavazuje, za minutu hotovo
MPLee ty kola ![]()
JankaM to malé je nějaká vánoční ozdoba, kupovaná loni v Horních Počernicích v zahradnictví. Nemohla jsem ho tam nechat, jelikož nám na zdech visí těch opravdových kol několik ![]()
MPLee Jako to kolo je hustý, to tam jako máte na sezonu uklizený nebo co to je? Bože musím chodit víc po návštěvách abych toho víc viděla:-D
Karja jedovaté jsou snad jen bobule, jestli i list, nevím. Ale ptala ses na věnec z břečťanu... My ho máme pověšený na dveřích, takže se s ním už nemusí hýbat.
Karja kolem Dušiček jsem ho dělala, takhle to uschlo na zahradě na keři
Karja Ne, muž na nich jezdí pořád. Ale máme jen společnou garáž pod domem, kam drahé kolo zaparkovat nejde, na balkoně být nemůžou. V patře by na ně místo bylo, ale aby se každý den nosilo po schodech tam a zpátky, to je docela otrava. Parkovaly v rohu obýváku, ale to už nejde a navíc je tam teď kočár.. Tak jediná možnost už byla je pověsit. Místo obrazů máme kola, no
Dělba práce. Dítě vytvořilo a já teď uklízím čurbes.

Sweet Potato krasnej
Sweet Potato krásnej, já jdu teprve shánět chvojí ![]()
Sweet Potato no,ale kdyby mi nekdo vyrobil tak pekny venec tak bych to uklidila rada.![]()
Zarinya Přesně. Ale myslím, że i Sweet Potato ![]()
Pinot Noir Zarinya No, mne by to vyrábění taky bavilo víc![]()
Tak se realizuju aspoň recyklací zbytků na věnec na hřbitov.
Sweet Potato mne by vyrabet taky bavilo,ale dopadlo by to blbe.![]()
tak urcite by se ani tvuj vyrobeny neztratil.![]()
Sweet Potato mas sikovny dite, povedlo se to moc hezky.
Sweet Potato to je moc pěkné! Taky budeme ještě muset vyrazit na nějaké další větve. Mám tu zatím jen jedli, tyhle mixované věnce se mi líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY