bohuzel ne. kocka rada cupuje papir
jakykoliv, od domku po predchozim kocourovi az po bankovky

bohuzel ne. kocka rada cupuje papir
jakykoliv, od domku po predchozim kocourovi az po bankovky

Potrefenáhusa Ja som kúpila reťaz z ktorej vysia ďalšie reťaze aby to bolo na husto skrz na skrz takže je kratšia ale hustá.
To najdeš, neboj. Na Velikonoce.
Mutziputzi a jak se to teda slavi? Docela me to zajima:) Tipuju, ze se - podobne jako na Vanoce- sjizdi rodiny, lidi se schazej... a co z toho plyne?Dlouhe nakupni seznamy...
Gatita muj vcerejsi nakup na rohliku mel metr a pul. si to asi odlozim.
sest-osm lidi na sest dni... a to tam neni uplne vsechno. ![]()
Gatita co ja vim, obdarovavaj se v ramci chanuky mnohem skromneji...akorat se teda razmaha Weinuka))
snad nikomu slůvkem nezkazim Vánoce, ale mě to moc pobavilo))))

Našla jsem tohle notně zaprášené vlákno.
Pinot Noir Mám zlepšovák na výrobu drátěných hvězd s konstrukcí. (Možná už jsi na to přišla dávno)
https://www.stoklasa.cz/nausnicova-zarazka-3x5-mm-x131801
Silikonové špunty na náušnice na konec paprsků během výroby. Nechat je tam trvale místo zahnutí drátu bych se bála.
Jo a kdyby někdo chtěl, přišla mi 20% sleva na adventní kalendář Nesspressa.
Hurá hurá, tohle vlákno mě úplně potěšilo, Sweet Potato díky, že jsi ho vytáhla na světlo!
Pokud byste někdo chtěl adventní kalendář s trochou dobra, tak Společnost pro ranou péči prodává, koupí přispíváte na jejich klienty https://www.ranapece.cz/praha-eshop/?fbclid=IwAR1RIJALdp04UKQyJmIhbU7rUwTvI3Khr58iDzV_798kdnH-gDYdTH3sEBw
Já dneska objednala valnou většinu dárků, uf.
Sweet Potato uz ho maji vyprodany
Kokoska Tak to byl fofr, dopoledne ještě byly.
bubak Sakryš, zrovna dnes jsem rodinný kalendář na příští rok koupila. Možná ho někomu věnuju?
Kokoska Teď jsem to zkusila a mám ho v košíku.![]()
Aha, ted tam vidim dostupny zeleny a predtim vyprodany modry, ze bych klikla na neco staryho? Tak se omlouvam za sireni poplasne zpravy!
Kokoska Modrý byl vloni. A já jsem teď kvůli tobě objednala ještě jeden! ![]()
Sweet Potato no teda! Se stydim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.