Sweet Potato mám je, koupila jsem je hned při prvním vybavení se materiálem, bylo to v nějakém návodu. Ale nepoužívám je nakonec. Jedu po jednom paprsku a rovnou zakroutím.
Čas vánoční...
Pinot Noir Já nejsem dokonalá, celkem často narovnávám
, tak myslím, že je užiju.
Jdu na radu. Od babičky mám krabici starých vánočních formiček a vykrajovátek. Mají pro mě sentimentální hodnotu a chtěla bych je využívat. Ale 1/ potřebují pořádně vyčistit, a 2/ do některých nevím co za cukroví.
K čištění jsem našla namáčet v kole nebo povařit v kypřícím prášku atd. Máte někdo něco vyzkoušeno? Nerada bych je zničila.
A pro začátek, co sem?

MaeGandal
mame po babicce ty same. Do kulatych pracny, do obdelnikovych cokolada s kokosovou naplni. Anebo klidne taky pracny. Po nasem teda pracky
.
Muses povarit i v sode, ale jako nove uz asi nebudou. Na funkci ta zaslost ale vliv nema.
MaeGandal Klasické pracny.
Z kulatých jdou i plněné košíčky.
MaeGandal mam taky takove. Delali jsme kosicky i do hranatych i jinych, mam jeste dvoje trojuhelnikove.
Sweet Potato Kokoska Makara Díky, díky. Pracny u nás nejsou nejoblíbenější cukroví. Navíc v krabici je asi tisíc ořechů. Ale je pravda, že tu čokoládu s kokosovou náplní babička dělávala. Budu se ji muset zeptat
MaeGandal Do kulatých se u nás dávají košíčky.
MaeGandal Tak takové ty ořechy slepované krémem.
MaeGandal pracny slepené krémem a namočené v čokoladě jsou moc dobré☺ jo a maminka mi vždycky říkala, ať formičky neumívám jarem, že jdou potom špatně vyklápět
Jdu se uklidnit z těch koronahrůza a budu vybírat lego pod stromeček.
brrr a co jsi vybrala?
U nás už je lego passe. Mladší si ještě něco postaví,když ji dám krabici, ale nehrají si s tím vůbec.
Celkově bych řekla,že na dárcích tím pádem dost ušetříme.
olte no, když tyhle formičky ležely 18 let ladem. Asi je vyvařím v sodě.
MaeGandal jsou zrezle nebo jenom zašle?
continuity obojí, zrezle jen malinko a jen některé
MaeGandal já bych víc drbala jen ty zrezle. Ty zbylé klidně umyj v jaru. Pak se dá udělat to, že se něčím namasti a nechají vypálit v troubě, dělám to tak i s novýma. Nebo jenom v horké vodě a můžeš hned používat. Tyto staré vypálené formičky jsou úplně nejvíc nejlepší.
continuity No, pro sebe chci něco z té série "Náměstí" - zverimex, knihkupectví,.... Mladší chce nějaké lego ninjago, ten si ještě hraje. Starší už ne, ale stejně se vyjádřil, že by nějaké lego pod stromeček bral. Ale jaké ![]()
Hlavně, vždycky to vymyslím a pak zjišťuju, že to není v jednom eshopu všechno, co chci. Takže to pak budu muset nějak vymyslet.
brrr ja kupuji pro starsi ty architektury a letos zvazuju tu kytici
brrr já bych chtěla tu Discovery, i místo bych možná bylo ale u starší na polici a ta ho nechce.
Candance kytku měli v tomto týdnu v tescu, 25 % sleva na všechno lego.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY