Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30266 příspěvků moje polička 10. října 2026 21:21

Evaeva u nás se audio vůbec neujalo. Zrovna K+Ž od Dyka a Prachaře jsme zkoušeli, ale vůbec. Musím číst já, nebo si číst sám.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2026 21:23

Pinot Noir my to pouštíme v autě, doma už dlouho ne.

Offline Myrtila
5619 příspěvků moje polička 10. října 2026 22:01

Evaeva Jak ty audioknihy v autě pouštíte? Normálně do repráků? My jsme zatím zkoušeli jenom pohádky, co jsou volně na webu českého rozhlasu, a ani v minulém, ani v současném autě tomu vůbec nebylo rozumět. Na dálnici teda, mimo ni jsme to nezkoušeli. Uvažovala jsem, jestli staršímu nekoupit sluchátka, že tak by to třeba šlo, ale zase nevím, jestli do nich investovat, jenom abych vyzkoušela, jestli ho to bude bavit. 

Online brrr
12481 příspěvků moje polička 10. října 2026 22:03

Myrtila My máme hromady audioknih, poslouchali jsme je nejdřív na cd, teď z flashky, ale vždycky normálně přes autorádio.

Offline Myrtila
5619 příspěvků moje polička 10. října 2026 22:08

brrr Tak ledaže bych zkusila fakt audioknihu, když je tam jenom to mluvené slovo a ne ty zvuky rozhlasových pohádek, třeba by to šlo. Ty pohádky jsou fakt nějak divně namluvené, jsou slyšet ty zvuky, ale hlasy úplně zaniknou v hluku auta. Jenom si na to vzpomenout už doma a hodit něco na flešku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2026 22:30

Myrtila jak píše brrr Ale pouštíme třeba i kocoura Modroočka, což je záznam divadelního představení

Online žluťásek
8912 příspěvků moje polička 10. října 2026 22:50

MPLee u nás bylo moc oblíbené Povídání o pejskovi a kočičce, Kočičiny kocourka Damiána, Haló, Jácíčku, pohádky od Macourka. Pak taky Medvídek Pú a Medvídek Paddington. Samé vykopávky :-))

Holčičce by se mohla myslím hodně líbit Paní Láryfáry.