Můj pohled není úplně směroplatnej, protože dítě nemám, ale mám celkem bohaté zkušenosti se synovcem (3,5), zvlášť teď v karanténě ho tu míváme na hlídání min. 2 dny v týdnu. On je hrozně vzteklej a dost nepěkně, začne mlátit s věcma, bouchat do lidí atd. Vypozorovala jsem ale, že jakmile začne zlobit nebo má náběh na vztek, tak jakmile na něj začne někdo křičet, chytí úplnej hysterák (což já osobně přisuzuju prostředí, jaký má doma, a je mi to líto). Když si ho naopak v tu chvíli vezmu ideálně někam bokem, ztiším hlas a mluvím jakoby vážně, tak reaguje mnohem líp. Ale chápu, že dennodenní péče je něco jinýho a k zabití nemá často daleko. No, už se těším... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Buď ráda, že mužeš odejít. Mladší když zuřil, tak pořád chodil za mnou řvát mi za zády.
Presne toto mám ![]()
žluťásek Davno jiz tomu, ale vytahnout z kocaru nastvany mimino, kterymu brani v usnuti rev druhyho ditete, a chtit ho uspat doma, zatimco starsi rozdrazdeny si bude nekde vedle samo v klidu hrat, to je cira utopie.
Vydrž ještě chvilku, tohle trénujte a brzy už bude vstávat sám, obstará se a ty si v klidu pospíš
dcera se onehdá poránu objevila v ložnici s tím, že si vyndala z lednice pribiňáka, nasnídala se a kde jsme jako my ![]()
Muj syn byl taky dost vzteklej jako malej a bohuzel ho to nepreslo ani v petadvaceti.....![]()
Mohučanka K tomu moje ségra vždycky říkala "a přesně ve věku, kdy se naučí tě nebudit a vytáhne si z ledničky snídani, nastane čas, kdy ti skončí mateřská" ![]()
![]()
Mám něco podobnýho... když byl mladej malej, vzteklej byl jak sto čertů! A vzteklej je dodnes, jenom teda prošel nějakou zázračnou metamorfózou, pročež se svojí ženou, harantama a už i mnou (!!) projevuje téměř andělskou trpělivost... ovšem stačí jediný telefonát jeho drahého otce, aby mu šla rázem pěna vod huby. Ty dva jsou furt v sobě
resp. jeho drahý otec se ho už bojí
a veškerý zásadní otázky tlumočí přes mě, a na návštěvy se odváží taky jen se mnou
Mladej pán totiž bytostně nesnáší všechno, co považuje za buzeraci (a to může bejt skutečně cokoliv). Že ho maj haranti omotanýho kolem prstu a mávaj s ním jak se jim zlíbí, to je jaksi mimo soutěž (ale já to vidim!) ![]()
Tak počkej, až se synek ožení!
barbucha no nevim.![]()
Hele fakt, já si jeho známosti nemohla vynachválit, jakej vliv na něj měly - a snacha to doladila k naprostý dokonalosti
Prostě ty holky maj páky, kterejma mamma nedisponuje, asi ![]()
barbucha no uvidime.Ted ma poprve vazny vztah,ale obcas maji italii.![]()
Pinot Noir Buď ráda, že mužeš odejít. Mladší když zuřil, tak pořád chodil za mnou řvát mi za zády.
To on mě taky pronásleduje, myslela jsem to tak, že odcházím z místa střetu a jdu dělat něco jiného. Řve mi taky za zády, ale nevšímám si ho. Jsem z toho už strašně unavená, trvá tak už moc dlouho, navíc jsem už měsíce nespala, takže mozek zřejmě začal méně důležité funkce postupně vypínat. Nejdřív vypnul chápání složitějších informací, teď už asi vypnul i reakce na synkovy výlevy. Začíná mi být všechno jedno...
To brzo!
Tak to vim přesně, že by náš mladej dlouho nevydržel. Von je línej i se hádat ![]()
Ale nezoufej, ten náš vejlupek je o 5 let starší, a snášeli jsme ho dost dlouho... jednou k rozumu přijít musej!
Muj syn byl taky dost vzteklej jako malej a bohuzel ho to nepreslo ani v petadvaceti.....
To jsem jako nečetla ![]()
![]()
Vymysleli jsme nový hry se zviratama. Postavíme puzzle, domino, jakoukoliv hru kde jsou obrázky zvířat a ty pak slouží pro prirazovani figurek a podložka pro další hru. Výborný!

Pinot Noir Náš to naštěstí nemíval úplně často (čti max. jednou denně). Vždycky jsem pěnila u rad, že ho mám nechat v místnosti vyřvat. Moc jsem se snažila, ale nešlo to. U staršího nepatrně pomáhalo říct mu, že když je vzteklý tak mu nejde rozumět. Ale cosi budeme nalhávat, obvykle jsem vypěnila.
Nas spusti aj niekoľko krat denne, utecie do izby, zabuchne za sebou dvere, nieco aj hadze, nikoho nechce. Uz viem, ze ho musim nechat az kym nezacne volať "maminkaaa", to uz je pomerne kludny a ked nic nepokazim, uz bude v pohode. Ale vonku vacsinou vypenim, za co sa riadne hanbim.
A dnes story s prilbou. Hysak len co som ju vytiahla, utiekol do trávy a sedel a plakal az kym za nim neprišla jeho o pol roka starsia kamaratka a nedohovorila mu, za minutu bol zazracne vymeneny a cely cas mu prilba nevadila, dokonca si na nu klopal a jazdili spolu na odrazadle jak draci!
Zarinya
To brzo!
Tak to vim přesně, že by náš mladej dlouho nevydržel. Von je línej i se hádat
Ale nezoufej, ten náš vejlupek je o 5 let starší, a snášeli jsme ho dost dlouho... jednou k rozumu přijít musej!
jo jednou, jednou... Ale kdy to bude?? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články