Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:09

Můj pohled není úplně směroplatnej, protože dítě nemám, ale mám celkem bohaté zkušenosti se synovcem (3,5), zvlášť teď v karanténě ho tu míváme na hlídání min. 2 dny v týdnu. On je hrozně vzteklej a dost nepěkně, začne mlátit s věcma, bouchat do lidí atd. Vypozorovala jsem ale, že jakmile začne zlobit nebo má náběh na vztek, tak jakmile na něj začne někdo křičet, chytí úplnej hysterák (což já osobně přisuzuju prostředí, jaký má doma, a je mi to líto). Když si ho naopak v tu chvíli vezmu ideálně někam bokem, ztiším hlas a mluvím jakoby vážně, tak reaguje mnohem líp. Ale chápu, že dennodenní péče je něco jinýho a k zabití nemá často daleko. No, už se těším...

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:10
Reakce na brrr:

Pinot Noir Buď ráda, že mužeš odejít. Mladší když zuřil, tak pořád chodil za mnou řvát mi za zády.

​Presne toto mám

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:23

žluťásek Davno jiz tomu, ale vytahnout z kocaru nastvany mimino, kterymu brani v usnuti rev druhyho ditete, a chtit ho uspat doma, zatimco starsi rozdrazdeny si bude nekde vedle samo v klidu hrat, to je cira utopie. 

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:25
Reakce na Garfie:

​Vydrž ještě chvilku, tohle trénujte a brzy už bude vstávat sám, obstará se a ty si v klidu pospíš

​dcera se onehdá poránu objevila v ložnici s tím, že si vyndala z lednice pribiňáka, nasnídala se a kde jsme jako my

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:34

Muj syn byl taky dost vzteklej jako malej a bohuzel ho to nepreslo ani v petadvaceti.....

Offline Garfie
28517 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:52

Mohučanka K tomu moje ségra vždycky říkala "a přesně ve věku, kdy se naučí tě nebudit a vytáhne si z ledničky snídani, nastane čas, kdy ti skončí mateřská"

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:57

Zarinya 

Mám něco podobnýho... když byl mladej malej, vzteklej byl jak sto čertů! A vzteklej je dodnes, jenom teda prošel nějakou zázračnou metamorfózou, pročež se svojí ženou, harantama a už i mnou (!!) projevuje téměř andělskou trpělivost... ovšem stačí jediný telefonát jeho drahého otce, aby mu šla rázem pěna vod huby. Ty dva jsou furt v sobě resp. jeho drahý otec se ho už bojí a veškerý zásadní otázky tlumočí přes mě, a na návštěvy se odváží taky jen se mnou Mladej pán totiž bytostně nesnáší všechno, co považuje za buzeraci (a to může bejt skutečně cokoliv).  Že ho maj haranti omotanýho kolem prstu a mávaj s ním jak se jim zlíbí, to je jaksi mimo soutěž (ale já to vidim!)

Tak počkej, až se synek ožení!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:00

barbucha no nevim.

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:05

Garfie

ale úplně přesně.

Bohužel to dělá jenom ve dny, kdy není školka

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:06

Zarinya 

Hele fakt, já si jeho známosti nemohla vynachválit, jakej vliv na něj měly - a snacha to doladila k naprostý dokonalosti Prostě ty holky maj páky, kterejma mamma nedisponuje, asi

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:12

barbucha no uvidime.Ted ma poprve vazny vztah,ale obcas maji italii.

Offline Pinot Noir
29852 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:21
Reakce na brrr:

Pinot Noir Buď ráda, že mužeš odejít. Mladší když zuřil, tak pořád chodil za mnou řvát mi za zády.

​To on mě taky pronásleduje, myslela jsem to tak, že odcházím z místa střetu a jdu dělat něco jiného. Řve mi taky za zády, ale nevšímám si ho. Jsem z toho už strašně unavená, trvá tak už moc dlouho, navíc jsem už měsíce nespala, takže mozek zřejmě začal méně důležité funkce postupně vypínat. Nejdřív vypnul chápání složitějších informací, teď už asi vypnul i reakce na synkovy výlevy. Začíná mi být všechno jedno...

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:22

Zarinya 

To brzo! Tak to vim přesně, že by náš mladej dlouho nevydržel. Von je línej i se hádat

Ale nezoufej, ten náš vejlupek je o 5 let starší, a snášeli jsme ho dost dlouho... jednou k rozumu přijít musej!

Offline Pinot Noir
29852 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:24
Reakce na Zarinya:

Muj syn byl taky dost vzteklej jako malej a bohuzel ho to nepreslo ani v petadvaceti.....

​To jsem jako nečetla

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:26

Vymysleli jsme nový hry se zviratama. Postavíme puzzle, domino, jakoukoliv hru kde jsou obrázky zvířat a ty pak slouží pro prirazovani figurek a podložka pro další hru. Výborný! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:45
Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:47

Pinot Noir Náš to naštěstí nemíval úplně často (čti max. jednou denně). Vždycky jsem pěnila u rad, že ho mám nechat v místnosti vyřvat. Moc jsem se snažila, ale nešlo to. U staršího nepatrně pomáhalo říct mu, že když je vzteklý tak mu nejde rozumět. Ale cosi budeme nalhávat, obvykle jsem vypěnila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. května 2020 20:02

Nas spusti aj niekoľko krat denne, utecie do izby, zabuchne za sebou dvere, nieco aj hadze, nikoho nechce. Uz viem, ze ho musim nechat az kym nezacne volať "maminkaaa", to uz je pomerne kludny a ked nic nepokazim, uz bude v pohode. Ale vonku vacsinou vypenim, za co sa riadne hanbim.

A dnes story s prilbou. Hysak len co som ju vytiahla, utiekol do trávy a sedel a plakal az kym za nim neprišla jeho o pol roka starsia kamaratka a nedohovorila mu, za minutu bol zazracne vymeneny a cely cas mu prilba nevadila, dokonca si na nu klopal a jazdili spolu na odrazadle jak draci! 

Offline clothilde
2049 příspěvků moje polička 06. května 2020 20:02
Reakce na barbucha:

Zarinya 

To brzo! Tak to vim přesně, že by náš mladej dlouho nevydržel. Von je línej i se hádat

Ale nezoufej, ten náš vejlupek je o 5 let starší, a snášeli jsme ho dost dlouho... jednou k rozumu přijít musej!

​jo jednou, jednou... Ale kdy to bude??

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 06. května 2020 20:22

clothilde 

Už aby to bylo, co? 

Jo jo, odstavením od prsu to nekončí