Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39236 příspěvků moje polička 07. října 2026 14:59

Evaeva a to jsou ktery, ty hydro neco? Mne na tech klasických vadila ta tenoucka podrazka, jinak ony jsou cely jemný, nase deti je vždycky uplne příšerně vojedou, ty frodda jsou takový bytelnější trochu, cely tlustsi, i kdyz zrasej dost i ty 

Offline dzizisketa
9092 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:03

Potrefenáhusa 

Ta Frodda jsou teda drahý boty, ještě dražší než Pegresy s ovčím kožíškem, co kupuju já už roky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2026 15:04

Potrefenáhusa ty textilní frodda nám vždycky vydržely docela pěkné. 

Jo, ty hydro něco. Já mám na té podrážce dospělé a je docela silná.

Offline Myrtila
5595 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:36

Potrefenáhusa A kupujete frodda i celoročky? My teď máme nízké koel, vyšší tenhle podzim už kupovat nebudu, a taky jsem se při tom posledním nákupu v těch modelech nějak nemohla vyznat. Nakonec jsem vzala něco, co mi přišlo, že je jen jiný vzhled toho, co jsme měli v předchozí velikosti, ale jsou takové tužší a mají o dost kratší suché zipy. Našemu dítěti ty zipy stačí, ale jsou fakt úplně akorát, a to má opravdu dost nízký nárt, takže jsem evidentně koupila nějaký jiný model. 
Edit: proč to píšu taky mě u toho prave napadlo, jestli nepřejít na celoročky Froddo, že by mu mohly sedět a bylo by možná snazší je dobře vybrat. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2026 15:38

Myrtila ty úplně nízké klasické jim moc neseděly. Syn teď nosí ty splash a má je rád.

Online Potrefenáhusa
39236 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:43

Myrtila Jj, starší má ty klasicky (base, baze?) a mladší ted měla ty splash (myslim nove se jmenujou river) a super. I ty kotnikovy podzimní mám ráda, jen se nam moc neosvědčily celokožený s beránkem, nemaj membránu a sem k nam jsou lepsi s. 
dzizisketa no prijdou mi z tech bf zimních bot jeste spis levnejsi, ale letos se to vsechno vyhouplo pres 2000,- (loni byly myslim za 1800,-?) a na Zalandu je mají za nejaky uz uplne nesmyslný penize 

Offline Myrtila
5595 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:43

Evaeva Aha, tak ty jsem vždycky předem vyřadila z výběru, že tam mají tu pružnou tkaničku místo zipu (právě jak má syn nízký nárt, tak aby z nich nevypadnul). Ale podívám se po nich, až budeme kupovat další velikost celoroček. 

Offline Myrtila
5595 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:45

Potrefenáhusa My jsme ty celokožené zimní měli a neprotekly, ale je pravda, že tady u nás ani v zimě moc mokro není. Myslela jsem, že měly membránu, ale už to nevim jistě, musela bych jít hrabat do krabic

Online Pinot Noir
30249 příspěvků moje polička 07. října 2026 15:52

V. má náročný týden, včera mi paní učitelka při vyzvedávání říkala, že si všimla psychického propadu, že se najednou úplně rozklepal, nechtěl ale říct, co se děje, nakonec se rozplakal. A pak jí došlo, že se zřejmě štítí barev, které zrovna používali. Když pochopila, tak že jí to najednou bylo úplně jasné, došlo jí, že chtěl strašně moc vyhovět zadání, ale zároveň nedokázal sáhnout do barvy, jaký boj chudák sváděl! Takže se to vysvětlilo a mohl nakreslit svého ducha pastelkami. Tak jsem ji rovnou upozornila, že dnešní program - dlabání dýní, taky neprojde, protože už týden se strachuje, že bude muset sáhnout na vnitřek dýně. Tak jsme ho společně ujistily, že opravdu nemusí, že se může jenom dívat, nikdo ho nutit nebude. Stejně měl včera večer a dnes cestou do školy nervy a pořád se ujišťoval, že on dlabat nebude. Mně je ho chudáka tak líto, přála bych mu bezstarostnější život.

Ale dopadlo ke všeobecné spokojenosti.

Online Potrefenáhusa
39236 příspěvků moje polička 07. října 2026 16:02

Pinot Noir ale paní učitelka je skvělá! Snad to pro něj bude všechno čím dál snazší a snazší

Online Pinot Noir
30249 příspěvků moje polička 07. října 2026 16:03

A R. si naopak užíval slávu, měli den otevřených dveří a čtvrťáci měli dělat návštěvníkům průvodce po škole. A R. měl průvodcovat v angličtině, protože se čekali i rodiče, kteří nemluví česky. Já bych se z takového úkolu podělala strachy, on se na to těšil. Nakonec s ním šlo prý hodně rodičů, i českých, ale chtěli slyšet, jak se v takové škole děti naučí anglicky. On, jako správný obchodní zástupce školu vychválil a potvrdil, že tak dobře mluví jen díky ní. Masivní vliv YouTube zatajil.  

Online Pinot Noir
30249 příspěvků moje polička 07. října 2026 16:06

Potrefenáhusa je, ta škola (až na tu přespávačku) je dělaná pro něj. Neumím si ho představit v běžné třídě.

Online Potrefenáhusa
39236 příspěvků moje polička 07. října 2026 16:06

Myrtila ja myslim ty uplne kotnikovy, ty nemaj

Online Pinot Noir
30249 příspěvků moje polička 07. října 2026 16:09

Potrefenáhusa

(Dobrej kontrast s dítětem, který se štítí sáhnout na dýni. )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2026 16:34

Myrtila frodda jsou obecně na nízký nárt, ty splash taky. Starší si ještě všechno utahuje jak blázen a nestěžujebsi, už má druhý.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2026 16:40

Pinot Noir to se poddá, i paní učitelka je musí nejdřív poznat. Musí to být pro něj složité, když je ještě omezený komunikací.

R. mi dost připomíná našeho staršího, ten má taky takovou vyřídilku. Netuším po kom, po mě teda rozhodně neA tu angličtinu teda obdivuju velmi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2026 16:43

dzizisketa já myslím, že tě to nemusí trápit. Jestli má Rosťa vyšší nárt, tak by mu stejně neseděly