betsey já jí vlastně rozumím, zimu nesnáším, kdybych nemusela, ven taky nejdu.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jednou, slovy jednou jsem dite v kocaru neprikurtovala a ono fakt vyskocilo. Nastesti to bylo zrovna to, ktery nosilo helmu. ![]()
VariMě jednou babička odpoutala ve výtahu, vypadla jsem na chodbě
Kluci by taky vyskočili, různě se nahýbali, aby prozkoumali kola a podobně.
MPLee Dneska jsem malou po rehabilitaci kurtovala do vajicka a junior se v mezicase vydal na pruzkum nemocniho arealu, takze ksiry budou v nasem pripade asi jedina moznost, aby se ti dva dozili druhych narozenin.
Vždycky když tohle čtu, tak vás moc lituju. Já jsem syna nemusela poutat nikde, kočár, jídelní židlička, normálně seděl a koukal, seděl a jedl. Když nechtěl být v kočárku, tak řval, ale nevystupoval. Pásy jsem ze všeho odmontovala, aby mě tam neštvaly :)
žluťásek tak oni nevystupovali vědomě:) to až později. V židličce jsem to taky neřešila teda.
žluťásek naše se ze zidlicky snaží vystoupit i s ksirama...ty jsem teda šla koupit hodně rychle
Potrefenáhusa mladší si vždycky stoupne a křičí dolů:) Dělá to už asi rok, tak už jsem si zvykla.
Potrefenáhusa mne z toho novorozeneckeho stokke nástavce málem vystoupila dcera v asi třech týdnech, hlavou napřed
nějak jsem do té doby nepochopila, že se dokáže odrazit nožičkami. Od té doby jsem taky poctivě kšírovala.
Pinot Noir Jedna z nejvíc věcí na tom, že jsem byla konečně dospělá bylo, ze už jsem konečně nemusela chodit ven, když je venku je zima a mně se nechce ![]()
Pinot Noir Jedna z nejvíc věcí na tom, že jsem byla konečně dospělá bylo, ze už jsem konečně nemusela chodit ven, když je venku je zima a mně se nechce ![]()
žluťásek vytiahla som spoločenskú hru Einkaufen macht spass a veľmi sa nám páči. Je nejaká podobná, prosím?
Mně se zrovna Stokke a Jitro zdají vzhledově úplně stejný.
My máme jitro a jsem s ní naprosto spokojená. Stokke bych kupovala kvůli tomu novorozeneckému setu, pro starší už tam nevidím tu přidanou hodnotu doplňků a vzala bych levnější Jitro
No nepřijdou mi stejný, takhle na obrázku třeba jo. Ale kamarádka má nový dům a ty stokke ji fakt krásne zapadly do interiéru, ta jitro je prostě furt dětská židle.
Evaeva Já jsem měla štěstí, že jsem ty stokke driv neznala, jinak by mě asi sambo zbavil svéprávnosti nad vlastními financemi:-D. Myslím, že by zavedl obalkovou metodu s odmerenyma tisícovkama tu na nákup, tu ba botičky pro děti....:-D.
Karja
mi ta naše nepřijde ošklivější než stoke, ta druhá Hauck teda jo. Z té tak za rok, dva vyroste, tak půjde z domu.
letfenixa tuhle neznám, podle obrázku jde o nějaké počítání? Zkus mi popsat princip hry, určitě najdeme další.
Evaeva Jako mně ta jitro sama o sobě taky nepřijde ošklivá, ale ta stokke prostě víc pasuje do nějakých designových interiérů, tak jako splyne. Já mám jednu a druhou pořizovat nebudu, holky o to nějak extra nemají zájem, ani se o tu jednu nijak zvlast nehádají, spis chtějí sedět na těch velkých, dokonce se na ní i tak mlčky střídají!:-D:-D. A to je co říct.
Karja ale na obrázku fakt teda moc rozdíl nevidím. ![]()
Karja ta stokke se dá pak zas dobře prodat, mi přijde (my měli pujceny to kojenecký lehatko a muž se mě teď porad zděšeně ptá při pohledu na ten zakydanej batoleci nastavec, jestli tohle už je naše?! Naštěstí je)
Pinot Noir Ja taky ne. Fakt by mě to nenapadlo. Dokud jsem neviděla ty dvě židle u kamarádky u jídelního stolu. Snad se dívám na tu správnou a není těch stokke víc;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.