Gatita no, mě by taky tahalo..
Jazykové přestupky
Mne furt přijde divny i to vynosit, já znám jenom unosit
Potrefenáhusa No to vynosit je uz asi jako mistni kolorit bych rekla, jednou to tu nekdo pouzil, a muze to znat treba jen rodinne a uz to jede jako s outlookem;-).
Gatita Tak vis co navnimat ze schuzky je min zavazne nez pochopit, navnimat to muzes blbe nebo nedostatecne a v pohode, ale pochopit blbe, uz ses za vola. Se asi takhle kryjou:-D:-D.
Karja cha cha, to jsi me pobavila, ale asi mas recht! I kdyz od pravniku a ekonomu bych cekala mene ezotericky pristup:)
Gatita Hahaha, tak od pravniku ja prave tohle! Ale ja poznala jen ty ze statnich instituci a to byl fakt jinej gang!:-D
Karja no ja prave ted jsem ve statni sprave, predchozich 10 let jsem byla v soukromem a tam jsem nic takoveho nezazila. Naopak tam jsme se vyjadrovali velmi exaktne, jen tedy na zaver byl maly nenapadny disclaimer, ze to vlastne muze byt cele uplne naopak:)
jen tedy na zaver byl maly nenapadny disclaimer, ze to vlastne muze byt cele uplne naopak:)
![]()
Gatita Tak to toho jeste zazijes!:-D
![]()

999 To je jakým jazykem?
Sweet Potato Našeho kmene asi ne :-).
999 tak plakat je jedna věc. Já teda přemýšlela, proč tam vůbec je ta reklama. Uprostřed chodníku musíme mít ceduli?
Navnímat jsem už slyšela, namyslet v popisovaným slova smyslu ne a doufám, že se mi to vyhne. Co leze na nervy mně, je vychutit - "bylo to zajímavě vychucený", děs.
Zina Ooo, to rikali v Masterchefovi
Karja Jo, ale už jsem to bohužel slyšela i mimo něj.
Zina Vychucený a pro mě je děs ještě taky vyteplený ![]()
Pinot Noir jako treba vytepleny kabat? To pouzivala babicka, ktera byla krejcovou.
MaeGandal Jak tudy chodím každý den, tak si vůbec nevšimnu, že tam vlastně překáží :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje