Sama teda nevim, jestli jedu na Butovice nebo do Butovic, shoda v tom nepanuje.
Já instinktivně do Butovic, ale zase na Chodov, na Opatov... asi že v těhle případech mám na mysli především tu stanici metra než čtvrť...
Sama teda nevim, jestli jedu na Butovice nebo do Butovic, shoda v tom nepanuje.
Já instinktivně do Butovic, ale zase na Chodov, na Opatov... asi že v těhle případech mám na mysli především tu stanici metra než čtvrť...
Kinuj a stážuj!

Muži by měli vypít 2,6 litru tekutin za den, ženy 2,1 litru tekutin.
Pokud kojíte nebo jste těhotní, přidejte si ještě půl litru navíc.
Z https://www.flowee.cz/civilizace/2360-vyvracime-myty-o-pitnem-rezimu-myslite-si-ze-staci-obycejna-voda-tak-to-se-pletete
Samantha tak kojici muz by mel pridat aspon litr
![]()
viktorka_od splavu tak v “pokud kojite” problem neni ne? Vychazim teda z postu, odkaz jsem neotevirala, protoze neni aktivni....
Samantha No co co, genderová rovnoprávnost přece.
nolita no pravda, opravuji na “tehotny muz”![]()
viktorka_od splavu taky byl, je to genderově čistý výrok, Flowee ná u mě palec nahoru!
Mutziputzi “jste tehotni” neni cisty, ale hovadina
viktorka_od splavu pokud jste (ženy a muži) těhotní je zcela správně, hele co máte v Brně!

Mutziputzi voe tehotny borce ve statlu nemame no!![]()
viktorka_od splavu ja te ujistuji, ze ani v Praze jich nepotkavam tolik, aby stalo za to se jimi zabyvat v clanku o pitnem rezimu. Ale flowee je strasny platek, strasny a ma tam svuj sloupek i knezka!
"Jaký tam máte počásko?"
Nechtěně dnes odposlechnutá věta z telefonního hovoru v autobuse. Jako vážně
?
Počásko je zajímavý..
mě ale kdovíproč nejvíc vadí používání slova ‘dobrota’ jako byla to dobrota a tak..nejlíp 4xv jednom textu. Nejde o jazykovej přestupek, ale mě to slovo strašně irituje..ještě mam jedno neoblíbený slovní spojení, ale to sem vytěsnila asi :)
Ounz mne taky, zrovna jsem koukala nekde na vylepenou vyzvu připojit se k lokální skupině scuk a objednávat “dobroty” přímo od pěstitelů ... a mne to slovo dobrota přijde nějak spis nechutný
Potrefenáhusa že jo!
Ounz jo! Byla to dobrota je hrozne hrozne hrozne!!!!
nolita no, přitom stačí mnohem kratší slovo ‘dobré’ a vyznění je jinde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.