"Předcházíte tak nebezpečným situacím vyplývajícím ze setkání s černou zvěří."
Zjevně management ČZU předpokládá, že intenzívní management černé zvěři nebude plně konvenovat (možná by chtěla provádět management v jiných termínech).![]()
"Předcházíte tak nebezpečným situacím vyplývajícím ze setkání s černou zvěří."
Zjevně management ČZU předpokládá, že intenzívní management černé zvěři nebude plně konvenovat (možná by chtěla provádět management v jiných termínech).![]()
jerry myslím že černá zvěř by hlavně chtěla provádět management úplně jiné populace, třeba lidské![]()
Vy se smějete, ale my měli předsedu SJV, který se vyjadřoval úplně stejně. Bývalý podnikovy právník
. Jsem neměla sílu se s ním dohadovat, že to, co povídá o GDPR jsou blbosti.
Bohajeho strašný ptydepe.
Intenzivní management populace... to by se líbilo i Goebbelsovi.
Mě poslední dobou trhá uši často používané sousloví "dává to logiku". Možná je to správně, ale za mě buď "má to logiku" nebo "dává to smysl". A používají to i třeba v TV moderátoři, kteří jinak mají češtinu moc hezkou, dle mého názoru...
zmrzlina
ano, ano, ano! já si toho nedřív všimla u jednoho dítěte a furt jsem ho opravovala.. celkově je takový pomalejší a nedokáže správně používat některá sousloví nebo cizí slova. no a teď to slyším všude kolem, grrrr![]()
viktorka_od splavu Děkuju, už jsem si sama připadala jak nerudná důchodkyně!
zmrzlina viktorka_od splavu uf, tak to jsem teda ještě nezaregistrovala.
Já miluju úsloví: to dá rozum.
Obvykle je to totiž tečka za strašnou kravinou.
continuity
Nebo : můj názor, kamenujte mě..
Už jsem alergická na používání slovesa bavit místo chutnat ... Tohle jídlo Vás bude hodně bavit! Ta káva mě baví. apod.
A ještě to jídlo může nejen bavit, ale i být vymazelný!
notna k tomu maji nase deti takove gesto - jakoby si strkas prst do krku a zvracis. presne takove pocity ve mne tato inovativni slovni spojeni vyvolavaji:P
notna to absolutně souhlasím. Káva ještě celkem jde, ale třeba půjčka?
notna u vína to používám, protože já se některými opravdu bavím. Baví mě k nim čichat, zkoumat, co cítím v nose, co na jazyku, čím voní prázdná sklenice... Prostě mě některé víno opravdu baví, zatímco jiné, byť objektivně bezvadné, mě nudí. Třeba to tak kafaři mají s kávou.![]()
Pinot Noir Ve tvém případě to chápu, ale dnes u mě padla ta poslední kapka a mám pocit, že to teď slyším na každém kroku. Možná to nechápu a fakt víc to jídlo baví než chutna :-)
notna jo, nadužívá se to. I u úplně obyč jídel, no a ty bankovní produkty, to je hrozná blbost.
notna Možná by to víc bavící a méně chutnající jídlo mělo logiku a dávalo rozum (nebo naopak) u některých pokrmů v některých školkových a školních jídelnách.
notna Já to tuhle slyšela opačně, u fotbalu. Komentátor: dneska to týmu vyloženě chutná...
Pinot Noir si piš, že is kávou to tak je, ale mně káva spíš chutná, baví mě ji pít v kavárně s kamarádkou (to zas bude otrocky přeložený enjoy, ne? ) - jinak nerozporuju to, že tebe víno baví, i na tvým insta je to poznat :)
Ounz no právě, myslím, že někdo to tak má s kávou, čajem, pivem, rumem. No a někdo to používá, protože si myslí, že je to děsně cool a někdo je zas chytlavý a pochytí každou kravinu
.
Snažím se to moc nepoužívat, protože vím, jak to na lidi působí, ale občas mi to asi ujede, když potřebuju nějak vyjádřit svůj vztah k tomu vínu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.