Lenka22 Za mě bez rámečku!! Mnohem líp se to otírá, nekumuluje se nepořádek kolem toho rámečku. A ovládání určitě pro každou plotýnku zvlášť, z toho jednoho s předvýběrem plotýnky by mě mrsklo, když na to někde narazím.
Domáce spotrebiče
Evaeva nesnasim soupatka, chtela jsem tukani po jednom:) ono to totiz jde i opacnym smerem, ze zmacknes minus a jedes rovnou od 9:-)
Tímhle hackem jsi mi změnila život ![]()
Lama_z_Lana a když to mínus přidržíš v ten moment ještě chvíli, budou ty číslice klesat, třeba na trojku, tak to vyhřeje nejdřív na max (9) a pak se to stáhne samo na tu trojku (nebo co si tam nastavíš)
Karja jako zas tolikme to neomezuje, malokdy varim ve 3 hrncich protoze se mi nevejdou 2 velky za sebe. Ale ja tu 3fazi mit v panelaku nemuzu, nedostali jsme povoleni na silnejsi jistic.
Vy mě teda dáváte s rámečkem bez rámečku šoupátka a kdoví co všechno:-) Jsem z toho zmatená jak včela, ani všechny ty potřebnosti neudržím snad :-)
Ale nějak už to pojmem, stejně nic jinýho nezbývá.
Lenka22 Na ty spotřebiče je nejlepší navštívit pár domácností a vyzkoušet. Já to mám v životě tak, že sice nevím co chci, ale vím co rozhodně nechci a od toho se odrážím. Takže jsem navštívila pár kamarádek a vomrzovala jim v kuchyni. Třeba jsem nechtěla v kuchyni horní skříňky a dole jen šuflata, ale nedokázala jsem si představit mít takto uskladněné talíře a hrnky. :D
Karja klidně může být do zásuvky
aha,no já myslela, že tím do zásuvky vyřeší tu brzo vybitou baterií, protoze muž má taky něco obyc z elektra a funguje to dobře.
711990Ja jsem si právě říkala, když mi to říkal elektrikář, že je to škoda, že jsem to koupila takhle blbě, ze to zas tak vadit nebude. Ale jako vadí mi to poměrně často. To víš, kde to nejde, tam to nejde, ale že mi v půlce místnosti vyvedou trifazi a já koupim špatnou plotnu, to je prostě fakt na palici:D
Lenka22 já jsem tým s rámečkem, občas něco přeteče a díky rámečku to neteče po lince. Ovládání mám 0-9-booster a když vařím, tak dám buď rovnou booster nebo mínusem najedu na 9 a pak postupně ubírám, respektive když chci třeba ze 7 vypnout, dam booster, pak plus a je to na nule. Naši mají obyč desku (ne indukci) se šoupátkem 0-14 a přijde mi těch 14 stupňů zbytečných, vlastně mě to dost vytáčí, protože to přeskakuje tak rychle, že dát požadovaný stupeň mi trvá delší dobu, než u mě doma. Mají elektrolux bez rámečku a drobky tam zalézají.
Jak píše Kan , navštívila bych pár domácností a osagala si to naživo.
Karja uprimne me nenapadlo ze jde koupit deska i jen na tu jednofazi, my jsme to resili, protoze do posledni chvile nebylo jasny, jestli nam to schvali a prakticky vsechny modely sly zapojit obojim zpusobem.
Tabea těch 14 stupňů je o zvyku, já ťukám přesně tam, kam potřebuju. (Ale souhlasím, že je to zbytečně moc)
711990 Ty jo, tak já si to jdu snad prověřit ten model. Ale počítám, že elektrikář to snad musí vědět
Evaeva nesnasim soupatka, chtela jsem tukani po jednom:) ono to totiz jde i opacnym smerem, ze zmacknes minus a jedes rovnou od 9:-)
do ankety dodavam, ze mam electrolux bez ramecku, drobky zalejzaj, ale ne nejak moc. Chtela jsem, aby sla kazda plotynka ovladat zvlast a nemusela jsem preklikavat jedno ovladani na jednotlivy plotynky. Podle toho jsem si vybrala. Trifazi nemam, ale muzu mit booster na 2 zaroven, ale vedle sebe, ne za sebou. Plotynka za boosterem v tu chvili muze jet jen na mini vykon.
Tak moment!! Mně to nefunguje!!
(Přitom mám taky Electrolux bez rámečku)
Aranel jaktoo? Zapnes a pak jedes rovnou minus a jde to 9-8-7...? Co je to za neporadky toto?!
711990 Jsem si postěžovala a "spravilo se to"
nevím, co jsem předtím mačkala. Nemám tam teda +-, ale šipky nahoru a dolů.
Aranel
no jeste ze tak
Prosim tip na domaci kavovar. Idealne plneni a cisteni zepredu/shora a ne zboku. Pujde prakticky jen o kavu, zadna latecka. Vec se ma tak, ze mi kavovar chteji dat rodice a muj tata to zase podle vseho prezene a koupi nejaky drahy kram a to je pro me skoda! A hlavne me to stavi do situace jim reciprocne koupit neco podobne draheho a o to taky vubec nestojim. Takze bych chtela aspon do desitky, nebo klidne pakovy pokud dela dobrou kavu. Cim snadnejsi cisteni a mene funkci, tim lepe....
Dosud jsem mela podobny, https://www.mall.cz/espressa-kavovary/krups-ea829810-one-touch-cappuccino je mu asi 11let (a stal urcite min) a uz mi to kafe vubec nechutna, v servisu tak predloni byl ale proste ta chut je nejaka desna. Kavou to neni, v praci mame stejna zrna jen samozrejme jiny kavovar. A tam mi kava chutna. Uvazuju ze ho maximalne nouzove soupnu na chatu a tam ho opet poradne procistim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje