Teď nevim co je to zač, ale vybírala jsem podle velikosti, to jest malou (aby se dala uklidit a nestrašila celej rok na lince). Nějaká obvyklá značka, nejspíš Tefal to bude.
Domáce spotrebiče
Peetra1 Tu horkovzdušnou má mamka a prostě nepovažuju to za fritézu, podle mě je lepší klasická a jíst to sporadicky než se snažit o jakože zdravé frtování no;.-). Takže podporuji tvůj výběr.
Aranel To jsem měla vybraný?:-D
Já si pořizuji kávovar už asi dva roky.-D. Hlavní pro mě je, aby ta káva tekla uplně horká, to se dá asi nastavit ne. O čištění jsme nepřemýšlela, zdá se mi to všechno tak komplikované, to nedám (jako ten výběr), tolik ruznejch věcí. Ale minulý týden jsme měli návštěvu a došli si domů pro svoje kafe přes silnici:D
Peetra1 mám fritezu tefal, je to na snaženie fakt lepšie.
Tu horko vzdušnú mám tiež, ale to je tak na hranolky, americké zemiaky alebo take mensie pečenie. Na to vyprážanie to nie je úplne ono.
Karja a přinesli z domu i pro vás? ![]()
TabeaNe, ale ptali se:D. I se ptali, jestli mi to nevadí, nevadí vybec;-). Jednou když u nás byla tchýně jsem šla zas pro kafe k sousedům jiným, příště si dovezla, :D.
No jako já nevím, budu přemýšlet o tom pákovým, protože jak se píše o těch necistotach, no to by se mi hodně eklovalo, že mi to teče přes nějakej fujtabl nebo přes nějaké zbytky kávy...To mě vůbec nenapadlo!
Díky všem za reakce, já jsem tak spokojená, že se tu na Parfu dá cokoliv prodiskutovat a poradit se ![]()
Karja o akych zvyskoch kávy a fuhtabloch píšeš? Kavovar sa pri zapnutí aj vypnutí preplachuje, čistenie je hadam samozrejmosť, že si to každý udržuje. A je to úplne jednoduchý ukon. Dokonca aj vybratie jednotky raz za cas je jednoduché na rozobratie a vyplachnutie, to sa zas nemusi robiť až tak často.
Teda píšem nie o pakovom, ale automatickom
Janulik03 No já jen opakuju, co bylo psáno výše, dříve mně to nenapadlo... A právě že ten pákový je z tohoto pohledu čistější.
Karja no asi aj koľko káv budeš robiť, pokiaľ málo, tak ten pakovy bude fajn. Porom už len dať pozor na hrubosť mletej kávy
Janulik03 No, já nevím, zda se k tomu dohrabu, protože nejhorší je, že mně to moje rozpustný chutný, fakt s ním nemám vůbec problém chuťově:-D Zdravotně je mi to asi taky fuk, to se v mém životním stylu uplně ztratí:D:D
Karja tak to by som sa na kavovar vykaslala. Máš doma čo ti chutí a tak netreba robiť nič iné.
Možno časom, až by si zachcela aj pre seba kávu inú, budeš vyberať zas. A pre návštevy u teba by mi možno dávalo zmysel aj ten kapslovy, to je na také raz za čas ideál a káva je z neho dobrá
Janulik03 Jo, já to nemyslim primárně kvuli návštěvám, to jich zase tolik nemáme, ale abych se o něco neochuzovala, že jo:-D
Janulik03 my měli takovej velkej automat a přišlo mi to docela kentus uvnitř a čistilo se to špatně. Uz se rozbil a vubec mi nechybí
Potrefenáhusa my mame tiez automat a uz by som nemenila. A čistí sa dobre.
Janulik03 a můžu poprosit o značku a typ? Vybíráme si nový do práce místo delonghi magnifica.
letolet mame Delonghi Ecam, bez mliečnej nádržky.
Janulik03 aha, tak ten náš je taky i ecam. Děkuji.
ale Ecam je Magnifica... ![]()
RoSa ich je veľa druhov, dotykové, tlacitkove, a mliečnou nadrzkou, bez nej,.......
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025