barbucha máš to pěkný! U nás by to ale asi nepřežilo sezónu ![]()
Domáce spotrebiče
barbucha máš to pekné, tie závesy urobia fakt dobrú službu a navyše to vyzerá krásne. My sme niekedy na balkóne ich striekali vodou v najväčších horúčavách
Proč nepřežilo? No je to kus hadru, kdyžtak příští rok dám nový ![]()
Jo, namočit se to dá, loni jsem ze zoufalství věšela mokrý prostěradlo. Ale ono je to suchý za pět minut.
Mně se to takhle taky docela líbí, resp. nevadí to, účel to plní... a kupodivu zřítelnice je nadšená, že je to jako spa resort ![]()
barbucha světlý, až na zem, musíš s tím něco dělat ve větru.... Vypadá to pěkně, to jo.
Tak ve větru se to nanejvejš shrne nebo posune, a světlý to je, béžový ne bílý - no a to se dá jednoduše vyprat. Uvidíme. Zatím jsem ráda že to funguje
jako jak je to počasí čím dál horší, byl by celej balkón jen pro zlost.
barbucha jojo, já tam vlastně skoro vůbec nechodím. Ale prádlo tam schne rychleji než v sušičce ![]()
To je fakt. Sušičku mam jen na zimu, jak teď nenosíme svetry, tak ani na odchlupení ji nepotřebuju.
barbucha za mňa to aj pozdvihlo ten balkón, tak ako poznamenala tvoja zritelnice ![]()
Díky. Ono s tím sídlištním balkónem nic moc neuděláš, je to taková úzká nudle a celý zakrytý by to vypadalo blbě... ale tohle si velmi chválí i milostpán! Zázrak ![]()
barbucha balkon za mě super řešení , dobré je to .
notna máme lednici venku, úplně obyč bez mrazáku. Ta okolní teplota se v popiscích zmiňovala, vzali jsme tu, kde byla nejvyšší. Na zimu ji jen vypínáme.
Pinot Noir Diky. Nemuset ji stěhovat domů je super.
Zajtra mi privezu novu pracku. Vzdy som to brala rovno aj s montazou, ale teraz je to cele komplikovanejsie.
Ako je to, musi pracku pripojit k vode a k odpadu servisak, alebo to moze kludne spravit niekto iny? Myslim kvoli zaruke?
slnieckonormálně to můžete připojit sami, jen je potřeba vyndat ty aretační šrouby. To je asi jediný způsob jak tu pracku špatným připojením zničit.
continuity aretacne sroby bol náš posledný debakel ![]()
Až po zapojení a spustení sme si uvedomili, na čo sme to vlastne zabudli. To boli fofry ![]()
barbuchatiež mám závesy na terase, ráno keď svieti sem slnko, sú spustené, poobede sa otvoria, aby lepšie vetralo. Hore pod strechou je baldachyn, lexan vie byť pekne teplý, ale v zime ide svetlo, inak by sme mali v kuchyni tmu.

slniecko a taky záslepku v hadici
, je-lí tam. Hrozně jsem se divila, proč po dopráni nešla vypustit voda....
Makara to se mi stalo s myckou:-)) opravar se hodne smal
aretacni srouby v pracce gorenje vydrzely cely jedno prani aniz by se rozbila![]()
oba spotrebice instaloval muz podotykam (pokazdy jinej s odstupem mnoha let:-)
viktorka_od splavu "můj" opravář byl frajer. Cosi tam napsal, jakože "záruka". Instalovala jsem sama, že su holka šikovná, ne.
Makara ten muj tam taky cosi napsal:-)) no kdybych to montovala sama nicemu se nedivim, ale panove tvorstva to jsou jinsi frajeri, ze![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.