Jos děkuju, já si říkala, že to tady pročtu, ale až budu mít hotovo doma a nebudu v práci. Takže někdy v únoru ![]()
Domáce spotrebiče
Catherinne Já mám už dlouhé roky Oral B od Braunu a jsem s ním hodně spokojená.
Sweet Potatoděkuju a ten šicí stroj mám Pfaff, kupovala jsem ho, když jsme se stěhovali do Prahy a velký, šlapací, by se mi do garsonky nevešel, to jsem ještě šila fakt hodně. Takže kupovaný 1995 a jede jak hodinky.
martek01 Děkuju ti dobrá vílo. Ale asi půjdu do větší jistoty. A zkusím ten bezšňůrový.
Nicméně narazila jsem v katalogu Lidlu na šicí stroj, už nějakou dobu uvažuju, že by se mi stroj hodil, na opravy, úpravy. Asi by lidlovský mohl stačit?
Máme ten Lidlovský Singer už 4 roky. Budúci týždeň ho idem dať zatiaľ druhý krát do servisu šijacích stojov, som zvedavá, čo nám povedia. Prvý krát nám vysvetlili, že keď sa Singer snaží dodať za čo najnižšie ceny, tak ten stroj proste znútra nenamaže. Niežeby to bol drahý materiál, ale je to pracné, tým pádom by sa jeho výrobná cena zdvojnásobila. Takže vraj ak sa kúpi aj ten lacný, rozoberie sa hneď a premaže, tak je rovnako dobrý ako tie drahšie modely.
Čo bude teraz uvidíme, až ho zase rozoberú.
Takže nová umyvacka už umyla prvé riady ![]()
Catherinne tyčovej máme Dyson a je skvělej. kartáček sonickej od ETA a spokojenost. máme je asi 3. rokem celá rodina
Sweet Potato cítil v kartáčích jaro, tak se vydal ven na průzkum ![]()
martek01 děkuju
Catherinne kde necháváš lakovat dveře a jak to probíhá? Resp. jde mi o to, zda dveře odvezou a dělají u sebe nebo jak. Jde mi o lakování vchodových dveří totiž a nevím přesně, jak to řeší.
Lenka22někdo to chtěl dělat v bytě, někdo by si to odvezl, nicméně cena měla být cca 25.000, takže jsme brousili a lakujeme sami ![]()
Ještě dvě vrstvy a je to...
Catherinne fíha, tak to je darda, to jsem teda úplně mimo realitu
.
Lenka22 to my taky
jako ano, jsou to vysoké, dvoukřídlé dveře, já, jelikož pracuju rukama, tak mám pochopení pro stejně pracující, ale vyrazilo nám to dech ![]()
Sweet Potato Já jsem na lidlovsky Singer slyšela jen stížnosti. Neteř si ho navzdory varování koupila a já jsem ji zaučovala jak s nim pracovat a než došila polštář, několikrát jsem upravovala napětí nitě. Samovolně se to po chvíli rozladilo. Hrozná práce. Takhle té ta chuť něco opravit brzy přejde.
rozarka Dík. Já si stejně nakonec sjedu do Ikei pro tu nažehlovací pásku a vyřešeno. ![]()
Ale dnes jsme koupili tu Karcher věc! Stay tuned.
Je to mazlík! I na tu nešťastnou rustikální dlažbu funguje.
Sweet Potato a co ten mazlík umí?
Sweet Potato ooo tak nech dlho sluzi.
No uz som oslovila vsetkych co maju nahradne suciastky a nik nema.
Tak ine nezostava ako si kupit nieco nove lebo mi chyba bezsnurove vysavanie. A sama neviem co chcem
A vyberam este teplovzdusnu fritezu. Mam predvybranu delimano, tak ak mate niekto skusenost, poprosim o referencie
Janulik03 u té horkovzdušné fritézy asi záleží hlavně na velikosti. Jinak prostě foukají všechny horký vzduch
my máme obyčejnou Sencor, mrnavou a bez dalšího příslušenství, to bych teď asi řešila vic.
Catherinne Vysát a vytřít. Velkej čurbes je teda nutno předzamést.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje