ja mám ďubání na teplotu na pračce, a to je velká otrava, u toho denodenniho vaření to musí být nasobně horší. Klidně bych se u pračky vratila ke knoflíku, kterej na teplotu jednoduše otočím. Ale na pračce se knoflíky nematlaly od mastnoty a polívky. Na té desce je asi lepší bez knoflíků.
Domáce spotrebiče
Lenka22 a ještě doporučuju ohlídat, aby byl booster na všech plotnách, některé indukce ho mají třeba jen na jedné, to je opruz.
Lenka22 teď nevím, jestli si rozumíme s tím ovládáním, nejde o dotyk/knoflíky, ale o typ toho dotyku. Já mám toto, na požadovanou teplotu přejdeš buď tahem prstu po stupnici, nebo klepnutím na konkrétní teplotu.

Ale jsou i indukce, které mají jen tlačítka plus a minus a třeba na 12 musíš 12× ťuknout na plus. To je tedy voser, fakt.
Pinot Noir aha, díky.
Typ ovládání na indukci jsem včera vůbec nezkoumala, achjo.
Lenka22 většinou je to vidět na fotkách třeba na Alze nebo u výrobce.
Evaeva člověk neví, co všechno musí zkoumat, aby mu to vyhovovalo a nezlobil se s novým spotřebičem. Na fotky taky koukám, ale neni nad osobní shlédnutí, aspoň pro mě.
Lenka22 zrovna to ovládání tam podle mě posoudíš dobře.
Evaeva jj, detailně to prozkoumám, diky všem.
Já mám ovládání s dubanim, ale jde to dokola, takže na 9, co je moje maximum, stačí dubnout 1x a jsem s tím v pohodě.
Ale už jsem zažila desku, kde bylo jedno ovládání pro všechny plotýnky a znamenalo to nejdřív funbnutim vybrat to teda byl vidět, hlavně když to na mokrý prst nezareaguje napoprvé.
Lenka22 taky je fajn, kdyz ma kazda plotynka vlastni soupaci ovladani. Nasi maji spolecne pro vsechny a je to desna otrava to porad prepinat z jedne nadruhou, pokud varis vic jidel najednou.
continuity monis já už si to jdu zapisovat, to je ukazatelů, co je třeba mít na paměti :-)
Ja mam ovladani zvlast ke kazdy plotynce a pak jen +-, ale nemusim tupat 10x, staci drzet to plus nebo minus a funguje to i rovnou minus, takze jde zacit na devitce anebo rovnou na P(boosteru). Prislo mi to tak praktictejsi, nez ta soupaci stupnice, prave kvuli mokrejm prstum. (cisti se dobre, staci prejet hadrem, ale fotila sem to behem vareni)

Lenka22 všechno už tu zaznělo (hlavně to špinavý vaření bych vypíchla), ale na chlapa možná víc zabere jinej argument: pokud nemáte další plynový spotřebiče (třeba kotel, topení), tak proč platit za přípojku/plynoměr jen kvůli sporáku?
RoSa to bohužel máme plynový kotel na topení a vodu. Ono se to nějak vystříbří, aspoň doufám.
711990 Prosím tě, co to je za desku?
Lenka22 Electrolux, ale uz ji mame 6 let a kdyz ted koukam na nabidku, to jejich novy ovladani je dost divoky
Když jsme u těch indukcí, mám taky dotaz, nemáte některá netypický tvar desky? Tj. ne ten běžný cca čtverec, ale obdélník, kde jsou 3-4 plotýnky vedle sebe v řadě? Ráda bych pořídila nějakou ozkoušenou ![]()
Asi nam odesla roomba. Jen smeta prach ale nevsava ho. Takze se poohlizim po novem robotickem vysavaci.
Mame nove kocku, takze neco i na chlupy?umi nejaky sjet i schody?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje