Poradíte prosím kvalitný a výkonný struhac na orechy? Nepotrebujem celý robot, takže fakt ten samostatný struhac.
Domáce spotrebiče
olivieraa a to potrebujes elektricky? u nas se orechy melou odjakziva na mlynku na strouhanku:-)
viktorka_od splavu no to sa mi práve moc nechce, pamätám to z detstva :) mala som odtiaľto doporučovany Concept, ale to bola taka hračka.. ale stále lepšie ako ručne:) jeme bezlepkovo, takže pečiem iba z orechov, tak toho býva dosť.
olivieraa jaaj tak mouku bych tim vyrabet nechtela, to je jasny
Budu muset vybrat novou sušičku, asi zase AEG, vydržela dlouho. Poradíte mi, na co si mám dát pozor, co určitě u sušičky potřebuju a co je na nic? Zatím jsem vybírala podle spotřeby a vypadá to, že se ty sušičky od sebe základními vlastnostni skoro neliší, ale přitom v ceně je rozdíl několik tisíc.
V nedeľu sme doviezli novú práčku, včera som oprala prvú varku, dala druhú a bum! Porucha!!!![]()
Zavolala som opravarovi a prosím pekne, otvorili sa dvierka bubna ![]()
Emi i já potřebuji novou sušičku (připojuji se k tvým požadavkům) ![]()
letfenixa moc tě lituji
to je fakt "figu borovu"
Kontaktní gril je blbost nebo super? Chtěla bych ho primárně na panini nebo zapečený chleba a když jsem hledala "paninovač", zjistila jsem, že se tomu říká kontaktní gril
potřebovala bych malý, skladný, jednoduchý a v nabídce se úplně neorientuju.
Mohučanka my máme něco takového a je to super - na tortilly, paniny, sendviče, vafle... Používáme všechny varianty.
Mohučanka my mame toto a jako je svely, ale "jen" na panini nebo toasty mi to prijde zbytecne. Je to docela neskladne. Manzel na tom dela ale i maso treba...Ale ted jsme ho asi mesic ani nevytahli ze skrine (na lince uz ho nemam), opravdu zabira misto.
https://www.superdiskont.cz/elektricky-gril-optigrill-tefal-gc712d34?gclid=EAIaIQobChMIvY3h8sbn-wIVUOh3Ch2aEAuZEAQYBiABEgJVW_D_BwE
Díky moc za reakce, teď se líp zorientuju. Já potřebuju právě něco malého, ideálně neviditelného, haha.
Máte některá pračku na 8+ kilo prádla a víc, než 1400 otáček, se kterou jste spokojená? A má smysl parní praní? Díky!
Prosím, kto máte pračku kombinovanú so sušičkoi, s akoubste spokojní?
Máte někdo doporučení na varnou desku - plynová nebo indukční? A jakou značku? A jakou troubu k tomu? Mám fakt problém vybrat a těch otázek..:-)
Lenka22 já mám elektrolux (indukce a trouba) a jsem spokojená. Trouba má asi milion programů, které nepoužívám:) a pyrolýzu
V cem je lepší indukce nez plyn? Máme plyn odjakživa teda a muž ho chce zas, me by se libila indukce , ale nemám argumenty :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje