Zuzuli u moji pracky to mapulka programu ale nejak jsem neprisla na to, k cemu to je
Domáce spotrebiče
viktorka_od splavu ja prave zatim taky ne ![]()
Ale rikala jsem si, jestli o neco neprichazim
Budu vyměňovat pultový mrazák za šuplíkový.
Poradíte?
Mha Budeš to mít přehlednější, lépe se v šuplíkovým hledá, ale nadáš do něj mrtvolu! :D
Naporcuješ, ne?
Mha No to ne, já nesnáším pohled na krev. A víš jak blbě se porcujou hnáty? Mám soucit s kriminálkou, zas tak hrůzný nález jim nechci poskytnout. K sousedům přijela vyšetřovat taková mladá, drobná slečna, já čekala inspektora Taggarta.
Šuplíky plastové nebo drátové?
Odmrazovaci nebo nofrostový?
Potřebuji asi 400 litrů, takže koupit jeden velký nebo dva menší?
Mate-li zkušenosti, sem s nimi.
Mha no frost jedině, neblbni!
Mha na existenci mrazaku co se musi odmrazovat jsem uplne zapomnela!!![]()
viktorka_od splavu některé věci by měly zůstat zapomenuty ![]()
Budem mať novú umývačku. Som poucena, že hrubozrnnu soľ. Podľa mňa máme najtvrdšiu vodu v EÚ. Mám používať tablety? Doteraz som používala prášok.
letfenixa prášek už se skoro nesežene... já jsem si oblíbila ten gel z Lidlu
letfenixa Taky mame strašně tvrdou vodou a používám sůl, prášek z DM a místo leštidla ocet. Na tabletach mi vadí, ze nejdou dávkovat podle potřeby.
notna A k čemu je ta sul? Jakože dobře vyleští? Já tvrdou vodu mám, ale sůl nepoužívám
Karja sůl je na změkčení vody, aby na sklo nebyly fleky. Leštidlo urychluje schnutí, většinou je v něm alkohol.
notna a používaš aj soľ z DM? Lebo tá mi rozožrala tú predchádzajúcu umývačku. A na ten prášok opravár povedal, že to je moc chemické.
Karja já sůl taky nepoužívám, ale jakou máme vodu netuším ![]()
Karja Sůl změkčuje vodu a taky zamezuje usazování vodního kamene v té mycce. Ona je ta sůl i v tabletach, ale není dost na tu naši tvrdou vodu. Jestli se nepletu , tak při instalaci myčky se i nastavuje tvrdost vody a myčka si pak podle toho bere tu sůl. Současnou mycku mame už 11 let, tak jí asi tenhle systém vyhovuje.
letfenixa Pouzivam sůl DM. Už jsi to tu psala, tak mě to vylekalo. Ale mame ji pořád. S tím praskem si nemyslím, ze by to byla větší chemie než tablety. Mně se na něm libi, ze si ho davkuju podle potřeby.
obcas koupím i nějaký eko nebo eko tablety z dm
Mhamrazák asi no Frost, jen počítej s tím, že je potřeba věci do něj pořádně uzavřít (stačí i ty zipovaci pytlíky z IKEA), jinak se maso a jiné potraviny tím suchým mrazem vysuší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje